Waarom worden ronde LED achterlichten ‘Hamburger lampen’ genoemd?

In truck- en trailer land zijn ronde LED achterlichten niet meer weg te denken. Je ziet ze overal en steeds in meer configuraties en uitvoeringen. Zo vindt u ronde achterlichten terug met dynamisch knipperlicht, zonder dynamisch knipperlicht, inbouw of opbouw met neon ring of in een rij.

Kortom, LED achterlichten in een rond formaat brengen een signature naar uw trailer of truck. Nu bestaat er een veel gekozen benaming voor ronde LED achterlichten. Een smakelijke benaming die de pracht van de veelzijdigheid van deze ronde vorm illustreert, namelijk: de hamburger lamp!

LED hamburger lamp_ TRALERT
LED hamburger lamp

Nu hoor ik u denken, hamburgerlamp? Hoezo Hamburger lamp? Dat leggen we u graag even uit.

Zoals u kunt zien op de bovenstaande afbeelding is de ronde vorm van deze LED achterlichten voorzien van twee roodgekleurde zijden met een amber (oranje) knipperlicht in het midden. Om deze reden vinden mensen deze LED achterlichten op een hamburger lijken. Qua looks zouden wij van TRALERT® voor de unieke serie VC-213 gaan. Met een dynamisch knipperlicht, prachtige lijnen en stevige materialen is dit een mooie keuze voor uw voertuigen in tegenstelling tot de traditionele ronde LED achterlichten. Als het om smaak gaat, adviseren we echter geen hap uit deze lamp te nemen!

Het combineren van LED achterlichten rond

In veel gevallen worden hamburger LED achterlichten / ronde LED achterlichten met elkaar gecombineerd. Door de lampen op een juiste manier te koppelen aan de spanning van uw vrachtwagen/ trailer is het mogelijk deze synchroon te laten schijnen. Om een dynamisch knipperlicht effect te creëren voor uw hamburger lampen, kunt u een dynamic indicator van TRALERT® overwegen. Deze speciale module zorgt ervoor dat u bij het monteren van meerdere ronde trailer lampen, een dynamisch knipperlicht effect kan creëren. Zie de onderstaande video voor een voorbeeld van een klant die de dynamische module heeft geïnstalleerd. TRALERT® LED hamburgerlampen zijn praktisch altijd uitgevoerd met de gangbare diameter van 140 mm. De LED hamburger lampen zijn daarnaast uiteraard uitgerust met interne componenten die storing voorkomen (EMC-onstoring).

Waarom kiezen voor TRALERT® LED hamburger achterlichten?

TRALERT® biedt u graag de ruimste keuze aan kwaliteit modellen en uitvoeringen, waaronder hamburger lampen met rem/achterlichten, knipperlichten, mistlichten en achteruitrijlichten. Al onze ronde LED achterlichten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, wat zowel geldt voor de (waterdichte) behuizing als de de lampen en gebruikte interne componenten. Het assortiment voldoet daardoor aan de benodigde keurmerken. TRALERT® ronde led achterlichten zijn niet snel kapot te krijgen, wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten die betrouwbaar zijn en lang meegaan.

Zoekt u achterlichten met een modern design? Ook dan bent u op het goede adres. TRALERT® heeft namelijk de keuze uit meerdere Lavaflowlook achterlichten, zeer geschikt voor uw voertuig. Zo besteld en snel geleverd. Kies óók voor kwaliteit led-achterlichten op uw voertuig! Mocht u graag uw LED hamburgerlampen inbouwen adviseren wij als toevoeging een chroom inbouwrand. Vragen over het inbouwen van deze hamburgerlampen? Bel met onze productspecialisten, zij helpen je graag verder. Mocht benieuwd zijn naar alle LED achterlichten in ons programma, ga dan naar: LED achterlichten.

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van LED voertuigverlichting?

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.

Truck en trailerverlichting

TRALERT®, specialist in LED voertuigverlichting

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.