Automechanika 2022 partner programma

Kies de taal hieronder waarin je geholpen wil worden.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we wat informatie van je nodig!

Wij streven elke dag naar:

Elke dag opnieuw de ideale leverancier willen zijn voor jouw onderneming. We onderscheiden ons door een zeer compleet assortiment te leveren in combinatie met uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

TRALERT® zekerheden

Al sinds de oprichting focust TRALERT® zich op uitsluitend LED voertuigverlichting. Door deze specialisatie is TRALERT® de one-stop-shop voor alle LED voertuigverlichting. Het assortiment bestaat uit meer dan 1500 producten van eigen merk en gerenommeerde internationale merken. Van LED achterlichten tot LED zwaailampen en van LED werklampen tot reflectoren. Hierdoor vind je bij TRALERT® gegarandeerd de juiste verlichting passend bij jouw voertuig.

Bij TRALERT® ben je zeker van kwaliteitsproducten. Alle 1500+ producten uit het assortiment voldoend aan de strengste kwaliteitseisen. Met meer dan 15 jaar ervaring is TRALERT® de expert op het gebied van LED voertuigverlichting, waar jij op kunt vertrouwen. Zo hoef jij nergens meer naar om te kijken en kun je veilig aan het werk.

Bij TRALERT® weet je waar je aan toe bent en ben je zeker van een tijdige levering. Het gehele assortiment is uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Didam. Binnen één werkdag geleverd op een zelf gekozen moment. Grote of kleine orders, de verlichting arriveert op het moment dat jij deze nodig hebt. Zo hoef je geen eigen voorraad aan te houden, wel zo makkelijk.

Bij TRALERT® ben je geen nummer, maar kiezen we voor een persoonlijke en transparante benadering. De lijntjes zijn kort en samen kijken we naar de verlichtingsoplossingen die past bij jouw situatie. Zo kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en service verlenen.

Bij TRALERT® hebben we een eigen technische dienst. Kom je er niet uit of heb je een oplossing op locatie nodig? Wij helpen je.

TRALERT® denkt mee met de klant en gaat daarin verder dan enkel een advies. Zo is er bij TRALERT® maatwerk mogelijk. Denk aan productmodificaties met passende aansluitingen, of het verwerken van jouw logo in een werklamp.

Bij TRALERT® staan we voor kwaliteit en staan we achter de producten die we aanbieden. Dit vertaalt zich door in een standaard garantietermijn van twee jaar, oplopend tot levenslang. Helemaal gratis. Gaat er toch iets mis? Dan krijg je gewoon een nieuw product of geld terug.

Samenwerkingen waar we trots op zijn:

Snel terug vinden met wie je gesproken hebt op Automechanika?

Hieronder kun je de gegevens van onze mensen terugvinden.

Over TRALERT

Jasper Dales

Accountmanager Noord Nederland

Tim Jolink Tralert

Tim Jolink

Accountmanager Midden Nederland

Jeroen Paap

Accountmanager Noord- & Zuid-Holland

Over TRALERT

Martin Nuwenhof

Algemeen Directeur