De Specialist in aanhangerverlichting

Upgrade jouw aanhanger met LED verlichting. Ons assortiment sluit perfect aan bij de moderne vraagstukken uit de markt.

Ik ben op zoek naar aanhangerverlichting

Ik wil me aanmelden
als dealer

Ik ben op zoek naar
technische ondersteuning

Ik wil mijn kennis over
LED verlichting uitbreiden

ZORGELOOS DE WEG OP MET TRALERT®

ÉÉN ADRES VOOR AL JOUW LED VOERTUIGVERLICHTING

Bij ons kan je terecht voor het gehele assortiment op het gebied van LED voertuigverlichting. Hierdoor hoef je geen tussenstop te maken bij andere bedrijven. Voor jouw branche hebben we alles wat je nodig hebt. Daarnaast zorgen we altijd dat onze LED producten zijn voorzien van alle benodigde certificaten en markeringen. Wil je meer weten over wat het assortiment van TRALERT® voor jou te bieden heeft? Neem gerust eens contact op met één van onze productspecialisten. Daarnaast sta je vrij om ons gehele assortiment online te bekijken.

LED truck- en trailerverlichting
BETROUWBARE VERLICHTING VOOR JOUW AANHANGWAGEN

Wij vinden het belangrijk dat al onze LED voertuigverlichting voortdurend wordt getest voordat deze in de verkoop gaat. Alle 1500+ producten uit het assortiment zijn dan ook onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Al meer dan 15 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van LED voertuigverlichting. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Betrouwbare LED truck- en trailerverlichting
GEEN STILSTAND DOOR TIJDIGE LEVERTIJDEN

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat je vrijwel zeker bent van een tijdige levering. Het grootste gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Didam. Binnen één werkdag kunnen de producten geleverd worden op een zelf gekozen moment. Grote of kleine orders, voor ons maakt het niet uit. De verlichting arriveert precies op het moment, wanneer jij het nodig hebt.

MINIMALE UITVAL

Niks is vervelender dan stilstaan langs de weg vanwege uitgevallen verlichting. Naast dat het gevaarlijk is om met weinig licht door te rijden, is het ook verboden om zonder goede verlichting de weg op te gaan. Dit betekent dat kapotte verlichting grote gevolgen kan hebben. Hoe langer het duurt, hoe meer het kost. Om uitval te voorkomen, is de verlichting van TRALERT® uitgebreid getest. We hanteren de strengste kwaliteitseisen om minimal uitval te garanderen. Hierdoor is de uitval op bijvoorbeeld de TRALERT® werklampen lager dan 0,05%. Zo ga je zorgeloos en goed verlicht de weg op.

Truck en trailerverlichting
PASSENDE MAATWERK OPLOSSINGEN

Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij de kennis en kunde in huis om naast standaard verlichting, maatwerk toepassingen te kunnen leveren. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten bekabeling of unieke specificaties op het gebied van LED voertuigverlichting.

Maatwerk oplossingen in Truck- en Trailerverlichting
LANGE GARANTIETERMIJNEN

Bij TRALERT® staan we in voor onze producten. Hierdoor zijn we in staat om lange garantietermijnen aan te bieden bij de koop van onze LED voertuigverlichting. Deze termijnen gaan van minimaal twee jaar garantie tot een levenslange garantie op sommige producten van LED Autolamps.

Lange garantietermijnen bij Truck- en Trailerverlichting

Kies de verlichting voor jouw aanhangwagen

Als specialist in ons vakgebied doen wij er alles aan om jou te voorzien van de beste en nieuwste LED voertuigverlichting. Met een zeer compleet assortiment van hoge kwaliteit onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

LED achterlichten

Speciaal voor aanhangwagens

LED achteruitrijlichten

Om het achteruitrijden gemakkelijk te maken

LED kentekenverlichting

Voor een nette LED uitstraling

LED markeringslichten

Om de contouren optimaal te verlichten

LED breedtelampen

Om éxtra op te vallen – in de breedte

Reflectoren

Van betrouwbaar materiaal

BETTER LIGHT, WORK SAFER

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Truck en trailerverlichting

Maatwerk opdrachten met onze partners

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

TRILO

LED achterlichten voor de TRILO C30w.

HENRA

Design LED achterlicht met meerdere functionaliteiten.

Doosan

Complete verlichtingssetup voor grondverzet.

Mis niets van het laatste nieuws
over aanhanger verlichting

VC-2000, DOOR VELEN BESTEMPELD ALS HET MOOISTE TRAILER ACHTERLICHT

Een van de mooiste en modernste achterlichten van het moment, de VC-2000. Met een écht opvallende Neon gloed en uitgestrekte dynamische indicator is het al regelmatig het ‘Audi’ achterlicht onder de aanhangwagens genoemd. Er gaan talloze videos op internet rond van enthousiastelingen die hun aanhanger filmen waar de VC-2000 op gemonteerd is. Uiteraard volledig gecertificeerd en waterproof.

Een stijlvolle en robuuste keuze als het om achteruitrijden gaat

Het is fijn als jouw klanten bij het achteruitrijden duidelijk zicht hebben. Deze R23 gecertificeerde werklamp uit de Optimus serie vind je vooral terug op de premium aanhangwagens. Met zijn goede lichtspreiding en unieke vorm is het een opvallende lamp. Tevens volledig hogedruk bestendig en voorzien van waterdichte, bekende connectoren. Aansluiten op de kabelboom is nog nooit zo makkelijk geweest.

Samenwerken met Tralert®

Geef jouw klanten nóg meer redenen om jouw aanhangwagens te kopen

Aanhanger verlichting voor
Eerste montage

Je gaat een nieuwe aanhanger bouwen? Let’s talk light!

Onze verlichtingsspecialisten denken graag vanaf de tekentafel mee om voor deze aanhanger een stijlvol verdeelde LED lichtopstelling te realiseren. Wij adviseren graag om tot een duurzame, goede verlichtings- en bekabelingsoplossing te komen.

Tevens vinden wij het belangrijk dat we jou perfect op tijd kunnen beleveren. Wij snappen dat de productie van jouw aanhangers een strakke planning bevat waarbij het voorhanden hebben van verlichting essentieel is.

Om jouw productieplanning optimaal te houden, leren wij graag hoe jouw productieproces eruitziet en hoe wij onze belevering hier zo goed mogelijk op kunnen aanpassen.

DE IDEALE LEVERANCIER IN
aanhanger VERLICHTING

De ideale leverancier voor al jouw aanhanger verlichting worden wij niet zomaar.

Wij streven iedere dag naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en productinnovaties. Zo kunnen we jou altijd voorzien van up-to-date aanhanger LED verlichting.

Wij houden van samenwerkingen en partnerschap. Dat creëer je in onze ogen door elkaar écht te kennen.

Wij vinden een persoonlijke band met onze klanten van levensbelang, daarom dat wij met een actief dealerkanaal werken. Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om met TRALERT® samen te werken? Bekijk dan de voordelen hieronder.

01.

KENNISDELING EN SAMENINNOVEREN

Samen met onze partners LED Autolamps, ElectraQuip, Fristom en R&D Sicurezza zijn wij druk bezig om de LED verlichtingslampen te voorzien van de nieuwste LED technologieën.

02.

ONDERSTEUNING VAN TECHNISCHE AFDELING

Wanneer je actief dealer bent van TRALERT® heeft u beschikking tot onze technische afdeling. Ons team is voor jou bereikbaar als je vragen hebt over het assortiment, het actieve dealernetwerk of algemene supportvragen.

03.

MARKETING
ONDERSTEUNING

Onze actieve dealers worden voorzien van promotiemateriaal over het assortiment TRALERT® LED verlichting. Onder het promotiemateriaal vallen materialen als Social Media posts , brochures en een productcatalogus.

04.

MEER INFORMATIE OVER
HET DEALERNETWERK?

Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.