CONMEQ
ELEKTRISCHE MINIloaders

Conmeq is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige apparatuur en milieuvriendelijkheid. De nieuwe generatie elektrisch aangedreven mini-laders is een goed voorbeeld van een ontwikkeling waarin dit terug te zien is. Niet alleen de machine, maar ook de verlichting moest daarom in het thema van duurzaam en compact staan. Daarom heeft TRALERT® op dit gebied een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van deze mini-loaders.

Over het bedrijf
CONMEQ

CONMEQ is een jong en innovatief bedrijf en productontwikkelaar met een passie voor vernieuwing. Ze geloven dat de optimale oplossing voortdurend kan worden verbeterd en streven voortdurend naar innovatie. 

Met een sterke focus op duurzaamheid wil CONMEQ de bouwsector transformeren door geavanceerde technologie en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. De nieuwe generatie elektrisch aangedreven mini-laders is hier een goed voorbeeld van.

Conmeq-miniloader-TRALERT-verlichting
Conmeq-innovative-design
Conmeq-machine-AS15

Over het Project
ELEKTRISCHE MINILOADERS

Vraagstuk

De Conmeq Mini-loaders zijn ontwikkeld met de mentaliteit om een duurzame, compacte machine te creëren. Conmeq wilde daarom graag op het gebied van verlichting ook, met deze gedachte, een juiste keuze maken. De vraag hierbij was welke verlichting hierbij aansloot.

Doelstelling

Conmeq is een bedrijf dat vooruit denkt, wat terug te zien is in de innovatieve, duurzame & compacte mini-loaders. Daarom was het belangrijk dat de gekozen verlichting ook in het thema stond van duurzaam & compact.

Resultaat

TRALERT® heeft de AS15 modellen van Conmeq kunnen voorzien van compacte LED verlichting, waardoor gebruikers veilig en duurzaam in elke situatie hun werk kunnen verrichten.

“De AS15 is ontwikkeld met de mentaliteit om een duurzame & compacte mini-loader te creëren. We zijn daarom ook zeer blij dat TRALERT® net als ons ook vooruit denkt en de machines heeft uitgerust met duurzame en compacte LED verlichting.'' - Conmeq

Conmeq-miniloader

Bekijk TRSW12274FB

LED Werklampen

Veilig werken met een goed verlicht werkgebied.

ACCESSOIRES

Montagesteunen, beugels en meer.

VOERTUIGEN VERLICHTING

LED verlichting speciaal voor uw voertuig of project.

Wil jouw bedrijf
eigen unieke verlichting?

Vraag je TRALERT® expert voor de mogelijkheden.

andere projecten

Mana Bedrijfswagens

Gabry garage IVECO

Hitachi

Checkmark Close Warning Close