aMphicruiser
waterdichte verlichting

Water en elektriciteit gaan niet goed samen. Toch moest er op de amfibievoertuigen van Amphicruiser verlichting komen, zodat deze zowel op het land als in het water veilig en goed verlicht op pad kunnen. Daarom heeft Amphicruiser samen met TRALERT® naar een oplossing gezocht in de vorm van waterdichte verlichting.

Over het bedrijf
ampHicruiser

Amphicruiser is een gespecialiseerde fabrikant van amfibische voertuigen, bekend om hun unieke ontwerpen en technologieën. Ze creëren robuuste en hoogwaardige voertuigen voor avonturiers en professionals. Met krachtige motoren en aangepaste drijvers kunnen hun voertuigen naadloos schakelen tussen land en water. Amphicruiser streeft naar uitstekende prestaties en comfort, waardoor klanten nieuwe mogelijkheden kunnen verkennen in diverse toepassingen.

 
 
verlichting-amphi-vehicle
Amphicruiser-project
Amphicruiser

Over het Project
AMPHICRUISER

Vraagstuk

De amfibievoertuigen van Amphicruiser moeten voorzien worden van verlichting. Aangezien water en elektriciteit niet samen gaan, moet er naar een oplossing worden gezocht in de vorm van waterdichte verlichting. De vraag was dan ook aan TRALERT® om de Amphicruisers te voorzien van waterdichte LED verlichting.

Doelstelling

Het doel was om de Amphicruisers te voorzien van mooie, waterdichte verlichting die volledig gecertificeerd is, zodat de Amphicruisers veilig en stijlvol zowel op het land als in het water op pad kunnen en mogen.

Resultaat

Het resultaat: TRALERT® heeft de opgebouwde Toyota's kunnen voorzien van de waterdichte achterlichten uit het eigen assortiment. Deze vierkante achterlichten zijn volledig gecertificeerd, en dus perfect om te gebruiken.

“De gekozen verlichting sluit perfect aan op onze wensen, de Amphicruisers kunnen nu zorgeloos goed verlicht op pad (of het pad af)!'' - Amphicruiser

verlichting-amphicruiser

Bekijk 125 serie

LED ACHTERLICHTEN

Goed zichtbaar en stijlvol de weg op.

ACCESSOIRES

Montagesteunen, beugels en meer.

VOERTUIGEN VERLICHTING

LED verlichting speciaal voor uw voertuig.

Wil jouw bedrijf
eigen unieke verlichting?

Vraag je TRALERT® expert voor de mogelijkheden.

andere projecten

Noordkaap challenge

Conmeq miniloaders

Doosan

Checkmark Close Warning Close