Henra
Major

Henra heeft een breed assortiment aan eigen ontworpen- en gebouwde aanhangwagens en verdeeld deze onder de segmenten Craft en Major. De aanhangwagens in het Major segment zijn gemaakt door professionals, bedoeld voor professionals. Met deze reden heeft TRALERT®, als specialist van LED voertuigverlichting, de verlichting voor aanhangers uit het Major segment verzorgd.

Over het bedrijf
HENRA

Henra is een Nederlandse specialist in de productie van hoogwaardige aanhangwagens sinds 1932. Ze bieden een breed scala aan trailers, waaronder plateauwagens, kippers, autotransporters en meer. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap en innovatie, met een toegewijd team van technici en ingenieurs. Henra legt de nadruk op klanttevredenheid en persoonlijk advies om aan de unieke behoeften van hun klanten te voldoen.

Henra-Expert-aanhangwagen
Henra-aanhangwagens-closeup

Over het Project
HENRA Major

Vraagstuk

Het assortiment van Henra is opgesplitst in het segment Major en Craft. De aanhangwagens in het Major segment zijn van hoge kwaliteit en bedoeld voor de echte professionals, wat betekent dat deze tot in de puntjes perfect moeten zijn. Daarom is aan TRALERT®, als specialist van LED voertuigverlichting, gevraagd om een samenstelling van aanhangerverlichting te maken.

Doelstelling

Het doel was om een samenstelling van LED verlichting te maken die geschikt is voor de aanhanger. Deze samenstelling moest zowel qua looks maar ook qua veiligheid de aanhangers naar een hoger niveau tillen en passen bij het idee achter het Major segment (voor professionals door professionals).

Resultaat

Het resultaat is een samenstelling van LED verlichting dat de aanhangers voorziet van een efficiënte, heldere en duurzame verlichtingsoplossing. Dit past perfect bij de wensen van alle professionals.

“Het Major segment uit ons volledige assortiment is bedoeld voor de echte professionals en moeten daarom perfect aansluiten op hun wensen. Om hieraan te kunnen voldoen, hadden we op het gebied van de verlichting TRALERT® ingeschakeld vanwege de kennis, kwaliteit en keuze aan verlichting die zij hebben. Dit is goed terug te zien in de selectie LED verlichting die zij hebben aangeleverd! '' - Henra

verlichting-TRALERT

Bekijk VC-2000 serie

LED ACHTERLICHTEN

Goed zichtbaar en in stijl de weg op.

LED BREEDTELAMPEN

Zichtbaar vanuit alle hoeken.

AANHANGER VERLICHTING

LED verlichting speciaal voor uw aanhanger.

Wil jouw bedrijf
eigen unieke verlichting?

Vraag je TRALERT® expert voor de mogelijkheden.

andere projecten

Voestalpine Prorail

Van Wees

Trilo

Checkmark Close Warning Close