Waar design, prestaties
en lichttechniek
één worden.

Onze visie
Uw performance

OZZ combineert design, prestaties en geavanceerde verlichtingstechnologie om buitengewone producten te creëren. Het is een collectieve inspanning van vijf bedrijven, gedreven door creativiteit en innovatie. Met een focus op een naadloze mix van esthetiek en functionaliteit, zorgt OZZ voor uitzonderlijke kwaliteit en prestaties in elk product.

dESIGN

OZZ combineert een nauwgezet ontwerp met een diep begrip van esthetiek, wat resulteert in visueel boeiende LED-rijlichten die opvallen in de markt.

TECHNOLOGY

OZZ maakt gebruik van geavanceerde technologie om geavanceerde verlichtingsoplossingen te creëren die voldoen aan de veranderende behoeften van klanten en zorgen voor optimale prestaties en functionaliteit.

pERFORMANCE

OZZ levert LED driving lights die uitblinken in prestaties en klanten een betrouwbare en naadloze verlichtingservaring bieden.

INNOVATIE

OZZ is een collectief merk met een rijk erfgoed in autoverlichting dat innovatie stimuleert door grenzen te verleggen en baanbrekende nieuwe functies voor LED-rijlampen te ontwikkelen.

Bekijk
Light Lab

OZZ maakt gebruik van zijn ultramoderne Light Lab om technologische innovatie te stimuleren. Uitgerust met geavanceerde instrumenten, maakt het lab nauwkeurige metingen mogelijk om ervoor te zorgen dat de verlichtingsoplossingen voldoen aan de verwachtingen van de klant. Door middel van uitgebreide tests levert OZZ uitzonderlijke verlichtingsproducten die de industriestandaarden overtreffen.

Bekijk
Unboxing

In onze nieuwste unboxingsvideo presenteren wij de OZZ verlichtingslijn, waarbij de focus ligt op onze innovatieve led bars en verstralers met dynamische opstartfunctie. Deze producten, ontstaan uit geavanceerde ontwikkeling en uitvoerig getest in ons Light Lab, bieden superieure verlichtingsprestaties en voldoen aan de hoogste industriestandaarden. Ontdek met ons de geavanceerde eigenschappen en de uitzonderlijke kwaliteit die OZZ’s nieuwste verlichtingsinnovaties onderscheidt.

OZZ
BY TRALERT®

Waar design, prestaties en verlichtingstechnologie één worden. Als u u interesse in de OZZ verlichtingslijn heeft, vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op.