TRALERT® OZZ

led VERSTRALER MET DYNAMISCHE START-UP

Ook verkrijgbaar in een compacter formaat!

IN
HET
KORT

De eerste verstraler met dynamische start-up functie. Daarnaast is de OZZ serie voorzien van de beste optics, ”boost-functie” en hoogwaardige Osram LED’s met een indrukwekkende lichtopbrengst. Ontdek de OZZ 9” en OZZ 7” van OZZ Lights

TRALERT®
OZZ SERIE 7''

De met 7.200 lumen uitgeruste compacte verstraler met Dynamic start-up en twee kleuren dagrijverlichting.

OZZ7
OZZ9

TRALERT®
OZZ SERIE 9''

De met 15.000 lumen uitgeruste verstraler met Dynamic start-up en twee kleuren dagrijverlichting.

1 meter aansluitkabel met 4-PIN Deutsch Connector

CE, R10, R112, R7, IP69K gecertificeerd

Dynamic start-up

OZZ
SPECIFICATIES

OZZ7
OZZ9
9-36v piekspanning beveiliging

Stoere verstralers

3 jaar garantie

Warmte management

De OZZ serie LED verstralers zijn uitgerust met ETM, dit thermisch management systeem reguleert de interne warmte ontwikkeling. Het systeem draagt bij aan de lange levensduur van deze LED verstralers.

Design & FUNCTIONALITEIT

Deze stoere, multifunctionele verstralers zijn voorzien van amber- / witte dagrijverlichting. Door extra zichtbaarheid en veiligheid

Gecoate behuizing

Deze OZZ LED verstralers zijn voorzien van een gecoate aluminium behuizing welke een vergelijkbare bescherming heeft als autolak. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen.

OFFROAD

De OZZ serie bestaat uit robuuste verstralers die jou kunnen helpen bij het bieden van extra zichtbaarheid tijdens het rijden in het donker of in moeilijk / zwaar terrein. De OZZ serie is dankzij de compacte behuizing namelijk goed bestemd tegen een stootje, vuil, stof & water.

AANSLUITING

Alle verstralers uit de OZZ serie zijn standaard geleverd met een 1m aansluitkabel en 4-PIN's Deutsch-connector voor een eenvoudige installatie. Bovendien is de OZZ serie R10, R112, R7 & IP69K gecertificeerd.

DYNAMIC
START-UP

Driedelig positielicht met dynamische start-up functie in twee kleuropties, wit en amber (oranje). Leverbaar met een zwarte of witte behuizing.

OZZ-dynamic-startup
OZZ-lichtspreiding

BOOST TOT
15.000 lumen

Gecertificeerd mag je de OZZ verstralers als grootlicht gebruiken. Voor offroad gebruik is er ook de zogenaamde ”boost functie”, die in plaats darvan 15.000 lumen levert.

DE OZZ 9'' is ook
LEVERBAAR IN HET WIT

Op zoek naar een verstraler die goed past bij de kleur van jouw voertuig? Met de OZZ 9” heb je de keuze uit een zwarte behuizing en witte behuizing. Zo kun je voor de witte OZ 9” kiezen als deze beter past bij de looks van jouw voertuig.

OZZ-wit

IN HET KORT

OZZ is een echt krachtige verstraler met innovatieve technologie en design in het middelpunt. Het meest opvallende kenmerk van het licht, afgezien van het moderne en stijlvolle uiterlijk, is het dynamische positielicht in wit en oranje en is het eerste op de markt dat de dynamische opstartfunctie biedt.

Deutsch
Connector

Aansluiten gaat via de meegeleverde 1m kabel met 4-PIN Deutsch connector.

1M
Kabel

Je kunt de OZZ serie verstralers gemakkelijk aansluiten met de 1m lange kabel. Hierdoor kom je nooit kabellengte te kort.

Eerste bestelling verzenden we gratis

Bij aanschaf van de 4 sets.

Te bestellen in bulk zolang de voorraad strekt

Voor eerste montage of resellers.

Persoonlijke assistentie overal

Ook bij montage hulp.

Een vaste partij van al uw verlichting

Kwaliteitsverlichting en partnerschap

OOK
INTERESSANT

Onlangs zijn de Ypsilon verstralers van TRALERT® geïntroduceerd. Bekijk hier alle informatie over de twee nieuwste generatie verstralers.

Checkmark Close Warning Close