TRALERT® PARTNER
LED AUTOLAMPS

LEDAutolamps-TRALERT

Door de jaren heen heeft TRALERT® een nauwe samenwerking met LED Autolamps vanuit de fabriek opgebouwd. Deze samenwerking heeft TRALERT® in staat gesteld om als hoofdverdeler voor LED Autolamps in de Benelux, Italië en Duitsland te fungeren. Dit benadrukt de centrale rol van TRALERT® in de distributie van hoogwaardige LED voertuigverlichting binnen deze belangrijke Europese markten. Als hoofdverdeler biedt TRALERT® niet alleen toegang tot het uitgebreide assortiment van LED Autolamps maar ook maatwerkoplossingen en technische ondersteuning, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten in deze regio’s.

OVER LED Autolamps

LED Autolamps is sinds 2002 een vertrouwd Australisch merk als het gaat om LED voertuigverlichting. Sinds de oprichting zijn ze al bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige LED verlichting en zijn rechtstreeks betrokken bij elke fase hiervan. Het vertrouwen is ontstaan door de uitdagende omstandigheden waaraan de LED producten worden blootgesteld door zowel Australische productiebedrijven als de klanten. Dit zorgt ervoor dat de producten die LED Autolamps op de markt brengt, alle verwachtingen overtreft.

In november 2021 sloot LED Autolamps zich aan bij Clarience Technologies, als onderdeel van het netwerk van verschillende merken. Dit zorgde ervoor dat LED Autolamps en ESG (onderdeel van het netwerk) dezelfde service kunnen blijven bieden, maar ook nieuwe middelen kan benutten om de klantbeleving te verrijken.

TRALERT® is de samenwerking met LED Autolamps aangegaan vanwege de hoge kwaliteit aan LED voertuigverlichting en eersteklas klantenservice. Doordat LED Autolamps zich bij Clarience Technologies heeft aangesloten, kunnen ze nog betere levertijden & klantenservice bieden wat alleen maar voordelig is.

autolamps

LED Autolamps verlichting

LED AUTOLAMPS achterlichten

Goed verlicht en in stijl de weg op.

LED AUTOLAMPS VERSTRALERS

Mooi vormgegeven verstralers voor op het dak of in de grill.

LED AUTOLAMPS COCKPITLAMPJES

In verschillende kleuren verkrijgbaar.

LED AUTOLAMPS interieurverlichting

Goed verlicht interieur onder alle omstandigheden.

LED AUTOLAMPS ACCESSOIRES

Accessoires voor onder andere achterlichten.

LED AUTOLAMPS bekabeling

Betrouwbare onverwoestbare bekabeling.

Uitgelichte modellen

Multifunctioneel NEON ACHTERLICHT

De 355 serie achterlichten hebben een uniek onderscheidend design door de aflopende behuizing in combinatie met het neon achterlicht. De inzet van deze achterlichten is zeer ruim, doordat de lampen geen driehoeksreflectoren hebben. Dit maakt deze serie achterlichten perfect voor de aanhanger & trailer maar ook vrachtwagen & pick-up truck. 

Vragen? Neem contact op met De TRALERT® specialisten! 

LED ZWAAILAMPBALKEN - EQBT SERIE

De EQBT serie bestaat uit een groot aantal LED zwaailampbalken met een slimline design en meerdere instelbare flitspatronen. De EQBT-serie is minimaal uitgerust met een Klasse 1 R65 certificering, maar een groot aantal zwaaibalken is ook uitgerust met een Klasse 2 R65 certificering. Met deze certificering kan je zowel overdag als ’s nachts veilig en goed verlicht jouw werk doen.  

De EQBT-serie LED zwaailampbalken bestaat uit meerdere zwaaibalken, elk met hun eigen functies. Overweeg samen met een TRALERT® welke variant de oplossing voor jouw vraag is.

Vragen? Neem contact op!

TRALERT® en LED AUTOLAMPS
wat betekent dit voor jouw als klant?

Voor jou als TRALERT® klant biedt de sterke relatie met LED Autolamps vele voordelen. De service en kennis die je gewend bent kunnen we nu combineren met het uitgebreide verlichting- en signaleringsprogramma van LED Autolamps. Tevens kunnen we jou voor speciale configuratievragen nog betere oplossingen bieden. Mocht je reeds gebruikmaken van LED Autolamps verlichting of geïnteresseerd zijn in de vernieuwde mogelijkheden, neem dan contact op met ons.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen voordat je je aanmeldt? Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.

Checkmark Close Warning Close