TRALERT® PARTNER
HORPOL

Horpol is een toonaangevende fabrikant en expert uit Polen op het gebied van voertuigverlichting. Al meer dan 40 jaar, sinds 1979, proberen zij het vertrouwen van consument over de hele wereld te winnen met kwalitatieve producten.  TRALERT® is daarom trots op deze samenwerking!

OVER Horpol

Horpol is een familiebedrijf dat in 1979 is begonnen. Destijds ontwierpen en lanceerden ze de eerste modellen lampen, reflecterende apparaten en kunststof elementen. 

Hun huidige aanbod is voornamelijk gericht op eigenaars van transportbedrijven en chauffeurs van bussen, bestelwagens, vrachtwagens of landbouwmachines. Ook leveren ze een breed assortiment aan verlichtingsproducten voor personenauto’s, aanhangwagens en gespecialiseerde voertuigen. Horpol is daarnaast óók fabrikant van waarschuwingslampen voor hulpverleningsvoertuigen en reflecterende apparaten die de zichtbaarheid op de weg verbeteren.

TRALERT® is de samenwerking met Horpol aangegaan vanwege de brede, maar kwalitatieve selectie aan LED voertuigverlichting die in verschillende sectoren van pas komt.

horpol-kantoor-1.png

Horpol verlichting

Horpol achterlichten

Goed verlicht en in stijl de weg op.

Horpol WERKLAMPEN

Compact formaat, groot lichtbereik.

Horpol breedtelampen

Opvallen vanuit alle hoeken in alle kleuren.

Horpol markeringslichten

Goed verlicht werkveld onder alle omstandigheden.

Horpol interieurverlichting

Betrouwbare lampen om jouw interieur mee te verlichten.

Horpol derde remlicht

Extra zichtbaarheid met het derde remlicht.

Uitgelichte modellen

LED achterlicht multifunctioneel STRADA

Prachtig LED achterlicht met neon look. Wanneer deze lamp aanstaat zie je letterlijk de wegligging terug.

Aangepaste configuraties zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

LED achterlicht multifunctioneel MAVIC

De ideale trailerlamp met meerdere functies. Door de driehoeksreflector komt deze lamp het beste van pas op een trailer. Bekijk het LED achterlicht in ons assortiment.

Aangepaste configuraties zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

Vragen? Neem contact op!

TRALERT® en Horpol
wat betekent dit voor jouw als klant?

Voor jou als TRALERT® klant biedt de sterke relatie met Horpol vele voordelen. De service en kennis die je gewend bent kunnen we nu combineren met het uitgebreide verlichting- en signaleringsprogramma van Horpol. Tevens kunnen we jou voor speciale configuratievragen nog betere oplossingen bieden. Mocht je reeds gebruikmaken van Horpol verlichting of geïnteresseerd zijn in de vernieuwde mogelijkheden, neem dan contact op met ons.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen voordat je je aanmeldt? Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.

Checkmark Close Warning Close