TRALERT® PARTNER
FRISTOM

TRALERT® koestert een jarenlange, nauwe samenwerking met Fristom, een gerenommeerd familiebedrijf gespecialiseerd in geavanceerde LED voertuigverlichting. Als hoofdverdeler in de Benelux, biedt TRALERT® dankzij deze partnership exclusieve toegang tot maatwerkoplossingen direct uit de fabriek. Deze unieke relatie onderstreept onze gedeelde passie voor innovatie en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige verlichtingsoplossingen, specifiek afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Fristom-TRALERT-samenwerking

OVER FRISTOM

Fristom werd opgericht in 1995 als coöperatie om de metalen componenten van producten te produceren. Een aantal jaar later volgde de productie van universele lichten voor trailers en aanhangwagens. Het assortiment werd steeds verder uitgebreid en nu, ongeveer 30 jaar later, is het Poolse bedrijf één van de grotere spelers op de markt als het gaat om voertuigverlichting.

Fristom produceert middels de ”state-of-the-art” machines LED lampen die zich onderscheiden door de hoge kwaliteit, functionaliteit, moderniteit en innovatieve oplossingen. Deze machines zorgen ook nog eens voor een verbeterd proces van de productie en geven de mogelijkheid tot een snelle, constante verbetering van de LED verlichting.

TRALERT® is de samenwerking met Fristom aangegaan vanwege de hoge kwaliteit aan LED voertuigverlichting met gave, moderne functies en eigenschappen. Tevens geeft het indrukwekkende productie proces van Fristom de mogelijkheid tot constante verbeteringen van de producten.

FRISTOM verlichting

FRISTOM achterlichten

Goed verlicht en in stijl de weg op.

FRISTOM werklampen

Werklampen in verschillende vormen en maten.

FRISTOM MARKERINGSLICHTEN

Opvallen vanuit alle hoeken in alle kleuren.

FRISTOM interieurverlichting

Goed verlicht interieur onder alle omstandigheden.

FRISTOM BREEDTELAMPEN

Betrouwbare onverwoestbare breedtelampen.

FRISTOM bekabeling

Bekabeling om jouw verlichting mee aan te kunnen sluiten.

Uitgelichte modellen

DYNAMISCH LED ACHTERLICHT

De VC-2300 serie achterlichten van TRALERT® hebben verschillende eigenschappen die jouw voertuig een zeer unieke look geven en tegelijkertijd ook functioneel zijn.

Aangepaste configuraties zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

LED ACHTERLICHT MET MISTLICHT

De VC-270 serie van TRALERT® bestaat uit achterlichten met verschillende aansluitingen en functies. Niet zeker welk achterlicht het beste van toepassing is op jouw voertuig? Neem contact met ons op en een TRALERT® specialist helpt je graag bij het vinden van een oplossing.

Vragen? Neem contact op!

TRALERT® en FRISTOM
wat betekent dit voor jouw als klant?

Voor jou als TRALERT® klant biedt de sterke relatie met Fristom vele voordelen. De service en kennis die je gewend bent kunnen we nu combineren met het uitgebreide verlichting- en signaleringsprogramma van Fristom. Tevens kunnen we jou voor speciale configuratievragen nog betere oplossingen bieden. Mocht je reeds gebruikmaken van Fristom verlichting of geïnteresseerd zijn in de vernieuwde mogelijkheden, neem dan contact op met ons.

Vragen of opmerkingen?

Heb je nog vragen voordat je je aanmeldt? Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.

Checkmark Close Warning Close