Henra Xpert

Xperts in transport vehicles

Vraagstuk

Henra, sinds 1932 een begrip als het gaat om aanhangers voor professionals. Het Nederlandse bedrijf staat bekend om de kwalitatief hoogstaande aanhangers en bijbehorende functionele oplossingen. Voor het topmodel ‘Henra Xpert’ was Henra op zoek naar een onderscheidend LED achterlicht. Dit achterlicht moest perfect passen op de carrosserie, voorzien zijn van alle lichtfuncties en vooral opvallen. Tevens moest er gebruik worden gemaakt van de connectoren die ook op de overige modellen te vinden zijn. Dit ter consistentie van de productielijn inzake kabelbomen en bestaande verlichting. De vraag vanuit Henra was dan ook: “Welk opvallend modern achterlicht kan TRALERT® leveren in bulk en, indien extreme vraag, ook extra op afroep.”

Doelstelling

Een achterlicht vinden die perfect op de carrosserie van de Henra Xpert past qua design, voorzien is van alle keurmerken, betrouwbaar is bij trillingen en past op de bestaande bekabeling die wordt gebruikt.

Resultaat

De lamp die het beste past bij de premium uitstraling van de Henra Xpert, is de VC-2000 trailer lamp. Dit multifunctionele achterlicht is met zijn slanke design en passende afmetingen een perfecte oplossing om in de carrosserie van de Xpert aanhangwagen te verwerken. Het slanke design valt netjes weg binnen de carrosserie, wat maakt dat de lamp extra veilig is verwerkt. De kans dat hier slag- of stootschade ontstaat is dus minimaal. Om de lamp nog extra te beschermen, is er vanuit het designteam van Henra een speciale kap ontwikkeld. Dit biedt de lamp nóg meer bescherming. De kap is van aluminium en voorzien van zwart beschermende coating. Qua aansluiting maakte Henra gebruik van een 8 polige stekker. De stekkers op de VC-2000 Henra versie zijn op maat gemaakt om perfect op de kabelboom van de Xpert aanhanger te passen.

Het bedrijf

Henra aanhangers logo

Branche

Aanhangwagen

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Zijkant henra xpert
Henra Xpert dynamisch achterlicht (1)
Henra Xpert black label achterlicht
Henra achterlicht dynamisch

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® is een onderdeel van Traditech B.V. Al sinds haar oprichting in 2005 heeft TRALERT® zich gericht op het leveren van uitsluitend voertuigverlichting die gebruik maakt van LED technologie. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid en een dealernetwerk opgebouwd door heel Europa. Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Kennisbank over led verlichting

Wanneer je meer wilt leren over LED verlichting, dan is de kennisbank een goed startpunt.
Zowel op het gebied van trends als van regelgeving is hier van alles in te vinden.