Amphicruiser

Waterdichte achterlichten voor amfibievoertuig

Vraagstuk

Wij ontwikkelen amfibievoertuigen die bestand moeten zijn tegen de meest ruige terreinen en in het bijzonder écht volledig waterbestendig moeten zijn.

Welke verlichting kunnen wij het best gebruiken voor onze gemodificeerde voertuigen? Het is voor ons belangrijk dat de verlichting perfect in de carrosserie van onze Amphicruiser past. Het mogen bestaande lampen zijn waarvan jullie weten dat deze erg goed tegen water kunnen. Leversnelheid is hierin geen groot issue. Wij werken voornamelijk op aanvraag, wat maakt dat klanten weten dat het tijd kost om een Amphicruiser te bouwen. Daarbij kennen veel wereldklanten verschillende vraagstukken waaraan de Amphicruiser moet voldoen. Dit kan uiteenlopen van de woestijn in Marokko, tot aan de ijsvlaktes in Scandinavië / Rusland.

Doelstelling

Vind een passend achterlicht uit het TRALERT® assortiment die past in de carrosserie van de Amphicruiser.

Resultaat

Samen met het team van DAT bv. hebben wij enkele achterlichten bekeken waarvan wij weten dat deze erg goed onder water presteren. Hieruit is een selectie gemaakt en samen met het designteam hebben we een achterlicht combinatie uitgezocht. Deze is uitgebreid getest in verschillende weersomstandigheden. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het slanke achterlicht uit de 250 serie van LED Autolamps.

Het bedrijf

 

amphicruiser logo png

Conquer land and water

Branche

4×4

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Technische tekening amfibie voertuig
Amfibie voertuig in water
Amfibie voertuig varen
Aandrijving amfibievoertuig

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® is een onderdeel van Traditech B.V. Al sinds haar oprichting in 2005 heeft TRALERT® zich gericht op het leveren van uitsluitend voertuigverlichting die gebruik maakt van LED technologie. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid en een dealernetwerk opgebouwd door heel Europa. Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Kennisbank over led verlichting

Wanneer je meer wilt leren over LED verlichting, dan is de kennisbank een goed startpunt.
Zowel op het gebied van trends als van regelgeving is hier van alles in te vinden.