LED verlichting voor agrarische voertuigen

Betrouwbare verlichting voor jouw agrarische voertuigen. Wij zorgen voor een optimaal verlichte werkomgeving zodat je net zo efficiënt kan werken in het donker als bij daglicht.

Ik ben op zoek naar verlichting
voor agrarische voertuigen

Ik wil me aanmelden
als dealer

Ik ben op zoek naar
technische ondersteuning

Ik wil mijn kennis over
LED verlichting uitbreiden

OPTIMAAL VERLICHTE WERKOMGEVING MET TRALERT®

ÉÉN ADRES VOOR AL JOUW LED VOERTUIGVERLICHTING

Bij ons kan je terecht voor het gehele assortiment op het gebied van LED voertuigverlichting. Hierdoor hoef je geen tussenstop te maken bij andere bedrijven. Voor jouw branche hebben we alles wat je nodig hebt. Daarnaast zorgen we altijd dat onze LED producten zijn voorzien van alle benodigde certificaten en markeringen. Wil je meer weten over wat het assortiment van TRALERT® voor jou te bieden heeft? Neem gerust eens contact op met één van onze productspecialisten. Daarnaast sta je vrij om ons gehele assortiment online te bekijken.

LED truck- en trailerverlichting
BETROUWBARE VERLICHTING VOOR JOUW AGRARISCHE VOERTUIG

Wij vinden het belangrijk dat al onze LED voertuigverlichting voortdurend wordt getest voordat deze in de verkoop gaat. Alle 1500+ producten uit het assortiment zijn dan ook onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Al meer dan 15 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van LED voertuigverlichting. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Betrouwbare LED truck- en trailerverlichting
GEEN STILSTAND DOOR TIJDIGE LEVERTIJDEN

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat je vrijwel zeker bent van een tijdige levering. Het grootste gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Didam. Binnen één werkdag kunnen de producten geleverd worden op een zelf gekozen moment. Grote of kleine orders, voor ons maakt het niet uit. De verlichting arriveert precies op het moment, wanneer jij het nodig hebt.

MINIMALE UITVAL

Niks is vervelender dan stilstaan langs de weg vanwege uitgevallen verlichting. Naast dat het gevaarlijk is om met weinig licht door te rijden, is het ook verboden om zonder goede verlichting de weg op te gaan. Dit betekent dat kapotte verlichting grote gevolgen kan hebben. Hoe langer het duurt, hoe meer het kost. Om uitval te voorkomen, is de verlichting van TRALERT® uitgebreid getest. We hanteren de strengste kwaliteitseisen om minimal uitval te garanderen. Hierdoor is de uitval op bijvoorbeeld de TRALERT® werklampen lager dan 0,05%. Zo ga je zorgeloos en goed verlicht de weg op.

Truck en trailerverlichting
PASSENDE MAATWERK OPLOSSINGEN

Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij de kennis en kunde in huis om naast standaard verlichting, maatwerk toepassingen te kunnen leveren. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten bekabeling of unieke specificaties op het gebied van LED voertuigverlichting.

Maatwerk oplossingen in Truck- en Trailerverlichting
LANGE GARANTIETERMIJNEN

Bij TRALERT® staan we in voor onze producten. Hierdoor zijn we in staat om lange garantietermijnen aan te bieden bij de koop van onze LED voertuigverlichting. Deze termijnen gaan van minimaal twee jaar garantie tot een levenslange garantie op sommige producten van LED Autolamps.

Lange garantietermijnen bij Truck- en Trailerverlichting

Kies de verlichting voor jouw agrarische voertuig

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment agrarische LED verlichting van hoge kwaliteit.

LED werklampen

Goed verlicht werkveld onder alle omstandigheden.

LED achterlichten

Om uw machines een LED stijl te geven

LED kentekenverlichting

Moet betrouwbaar en helder zijn

Reflectoren

Bekijk de gecertificeerde reflectoren

LED signalering

Opvallen, in iedere situatie

LED lightbars

Stijlvolle verlichting voor uw agrarische machines

BETTER LIGHT, WORK SAFER

Als Europees importeur en producent van LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Truck en trailerverlichting

Maatwerk opdrachten met onze partners

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

TRILO

LED achterlichten voor de TRILO C30w.

HENRA

Design LED achterlicht met meerdere functionaliteiten.

Doosan

Complete verlichtingssetup voor grondverzet.

Blijf op de hoogte van
het laatste nieuws:

UITGELICHTE PRODUCTEN VOOR Agrarische sector

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit.

Geen corrosie door grafeen behuizing

Goedkopere werkverlichting kan door een goedkope metaalmix gemakkelijk corroderen na verloop van tijd. Dit komt vooral voor bij agrarische voertuigen omdat deze in vochtige omgevingen worden ingezet. TRALERT® heeft voor de agrarische sector naast heavy duty lampen, speciale grafeen uitgeruste werklampen. De Graphene series kan onmogelijk corroderen en is bestand tegen de stoomcleaner. Tevens worden deze werklampen uitgerust met betrouwbare waterdichte connectoren die je gemakkelijk kunt aansluiten.

Geen bewegende delen, wel 360º zichtbaarheid

Draaiende delen in uw zwaailichten hebben een grotere kans kapot te gaan. Naast de slijtage door frictie, wordt de kans op uitval extra vergroot door de vele trillingen die ontstaan tijdens het werk. Daarom biedt TRALERT® een ruim assortiment betrouwbare zwaailampen zonder draaiende delen, met een helder lichtsignaal. Synchroon signaal instellen of een ander patroon? Geen punt, dit is gemakkelijk in te stellen.

Samenwerken met Tralert®

Betere verlichting voor betere efficiency, het liefst zo stijlvol mogelijk.

Eerste montage projecten
voor uw agrarische voertuigen

Je gaat een nieuwe machine bouwen? Let’s talk light!

Onze verlichtingsspecialisten denken graag vanaf de tekentafel mee om voor deze machine een optimaal verdeelde lichtopstelling te realiseren. Wij adviseren graag om tot een duurzame, goede verlichting en bekabelingsoplossing te komen. 

Tevens vinden wij het belangrijk dat we jou perfect op tijd kunnen beleveren. Wij snappen dat de productie van jouw agrarische voertuigen een strakke planning bevat waarbij het voorhanden hebben van verlichting essentieel is. 

Om jouw productieplanning optimaal te houden, leren wij graag hoe jouw productieproces eruitziet en hoe wij onze belevering hier zo goed mogelijk op kunnen aanpassen.

DE IDEALE LEVERANCIER IN
AGRARISCHE LED VERLICHTING

De ideale leverancier voor al jouw agrarische verlichting worden wij niet zomaar.

Wij streven iedere dag naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en productinnovaties. Zo kunnen we jou altijd voorzien van up-to-date agrarische LED verlichting.

Wij houden van samenwerkingen en partnerschap. Dat creëer je in onze ogen door elkaar écht te kennen.

Wij vinden een persoonlijke band met onze klanten van levensbelang, daarom dat wij met een actief dealerkanaal werken. Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om met TRALERT® samen te werken?

Bekijk dan de voordelen hieronder.

01.

KENNISDELING EN SAMENINNOVEREN

Samen met onze partners LED Autolamps, ElectraQuip, Fristom en R&D Sicurezza zijn wij druk bezig om de LED verlichtingslampen te voorzien van de nieuwste LED technologieën.

02.

ONDERSTEUNING VAN TECHNISCHE AFDELING

Wanneer je actief dealer bent van TRALERT®, heb je beschikking tot onze technische afdeling. Ons team is voor jou bereikbaar als je vragen hebt over het assortiment, het actieve dealer- netwerk of algemene supportvragen.

03.

MARKETING
ONDERSTEUNING

Onze actieve dealers worden voorzien van promotiemateriaal over het assortiment TRALERT® LED verlichting. Onder het promotiemateriaal vallen materialen als Social Media posts , brochures en een productcatalogus.

04.

MEER INFORMATIE OVER
HET DEALERNETWERK?

Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.