Lightbar Shadow     Lightbar Spartan    Lightbar Skytrack

LEDVerlichtingTRALERT-Skytrack

TRALERT® Skytrack

De Lightbars MET DUO-COLOR DAGRIJVERLICHTING.

Nu beschikbaar

IN
HET
KORT

De Skytrack serie bestaat uit twee compacte LED bar modellen. Deze zijn voorzien van een mooi vormgegeven dagrijverlichting strip, RFT-lenstechniek en 4-polige Deutsch-connector met kabel.
Ontdek ze nu!

40 centimeter aansluitkabel met
4-PINs Deutsch-connector

CE, R10, R112, R7, IP69K gecertificeerd

RFT-lenstechniek

SKYTRACK
SPECIFICATIES

9-36v piekspanning beveiliging

Compacte LED bars

2 jaar garantie

Warmte management

De Skytrack serie is uitgerust met ETM, dit thermisch management systeem reguleert de interne warmte ontwikkeling. Het systeem draagt bij aan de lange levensduur van deze LED bars.

Design & FUNCTIE

De Skytrack serie LED bars zijn voorzien van amber- / witte dagrijverlichting in combinatie met heldere amber flitsfunctie welke zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Ook beschikken de LED bars over de RFT-lenstechniek.

Gecoate behuizing

Deze Skytrack LED bars zijn voorzien van een gecoate aluminium behuizing welke een vergelijkbare bescherming heeft als autolak. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen.

RFT-LENSTECHNIEK

Bij de Skytrack serie is gebruik gemaakt van de RFT-lenstechniek. Dit is kort voor ''Reflect Facing Technology lens''. Een RFT lens zorgt voor een gelijk lichtbeeld en ontstaat door een LED-lens combinatie waarbij de spiegellens het uitgaande lichtbeeld.

AANSLUITING

Alle LED bars uit de Skytrack serie zijn standaard geleverd met een 40cm aansluitkabel en 4-PINs Deutsch-connector voor een eenvoudige installatie. Bovendien is de Skytrack serie R10, R112, R7 & IP69K gecertificeerd.

SkytrackBars

Meters ver verlichten? Geen probleem voor Skytrack!

Beide versies van de Skytrack Lightbars zijn uitgerust met een duo color standlicht en een krachtige driving beam om meters ver te verlichten.

Standlicht wit
Standlicht amber
Driving Beam

De TRALERT® Skytrack Lightbars zijn in twee verschillende versies beschikbaar. Skytrack 1 (324 x 58 x 81mm) en Skytrack 2 (516 x 58 x 81mm).

DE GESCHIKTE LED BAR VOOR JOU

The Skytrack ‘320mm

De compacte versie van de Skytrack lightbars. Krachtige aluminium behuizing met beschermende coating. Perfect te gebruiken voor zowel inbouw als opbouw met de afmetingen van 324 x 58 x 81mm. Skytrack is uitgerust met de bekende RFT lens voor efficiëntere lichtspreiding en heeft een amber/witte standlicht. Deze lightbar beschikt over 5.700 lumen. Het lichtbereik is 220lux bij 25m, 1lux bij 370m. Standaard wordt de Skytrack 1 geleverd met 2 montage steunen, zij-montage en achter/onder- montage.

Skytrack2-info

The Skytrack ‘512mm

De grote versie van de Skytrack lightbars. Krachtige aluminium behuizing met beschermende coating. Perfect te gebruiken voor zowel inbouw als opbouw met de afmetingen van 516 x 58 x 81mm. Skytrack is uitgerust met de bekende RFT lens voor efficiëntere lichtspreiding en heeft een amber/witte standlicht. Deze lightbar beschikt over 9.500 lumen. Het lichtbereik is 313lux bij 25m, 1lux bij 442m. Standaard wordt de Skytrack 2 geleverd met 2 montage steunen, zij-montage en achter/onder- montage.

Deutsch connector

Aansluiten gaat via de meegeleverde 40cm kabel met 4-PIN deutsch connector.

geschikte beugel

De RVS beugels zijn gemakkelijk op je bestaande beugels te bevestigen. Vast draaien doe je met de meegeleverde montage sleutel.

40Cm kabel

Je kunt de Skytrack series gemakkelijk aansluiten met de 40m lange kabel. Hierdoor kom je nooit kabellengte te kort.

opbouwen en aansluiten

Heb jij vragen over het aansluiten of opbouwen van de Skytrack series? Raadpleeg dan onze LED specialisten.

Eerste bestelling verzenden we gratis

Bij aanschaf van de gehele Skytrack serie.

Te bestellen in bulk zolang de voorraad strekt

Voor dealers en resellers of voertuigliefhebbers die er gewoon meer willen hebben.

Persoonlijke assistentie op alle fronten

Bij uw lancering, het plaatsen in uw webshop of het monteren/aansluiten.

Een vaste partij van al uw verlichting

Kwaliteitsverlichting en een team waarop u kunt bouwen. Kom in contact en vertel over uw ideale lichtbeeld eruit ziet op uw machines.

OOK INTERESSANT

De Spartan serie LED bars van TRALERT®. Slimline design, top-of-the-line. Ontdek hier alles wat je over de Spartan serie moet weten.

Spartan-Series

Andere LED bars

Benieuwd naar onze andere LED bars? Bekijk de modellen hiernaast of neem een kijkje in ons assortiment.

Shadow Series

Spartan series

Geminus series

Checkmark Close Warning Close