Lightbar Shadow     Lightbar Spartan    Lightbar Skytrack

TRALERT® Shadow

Lightbars MET DUO-COLOR
DAGRIJVERLICHTING

Nu beschikbaar

IN
HET
KORT

De Shadow serie bestaat uit twee compacte LED bar modellen. Deze zijn voorzien van een mooi vormgegeven dagrijverlichting strip, RFT-lenstechniek en 4-polige Deutsch-connector met kabel.
Ontdek ze nu!

40 centimeter aansluitkabel met
4-PINs Deutsch-connector

CE, R10, R112, R7, IP69K gecertificeerd

RFT-lenstechniek

SHADOW
SPECIFICATIES

9-36v piekspanning beveiliging

Compacte LED bars

2 jaar garantie

Warmte management

De Shadow serie is uitgerust met ETM, dit thermisch management systeem reguleert de interne warmte ontwikkeling. Het systeem draagt bij aan de lange levensduur van deze LED bars.

Design & FUNCTIE

De Shadow serie LED bars zijn voorzien van amber- / witte dagrijverlichting in combinatie met heldere amber flitsfunctie welke zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid. Ook beschikken de LED bars over de RFT-lenstechniek.

Gecoate behuizing

Deze Shadow LED bars zijn voorzien van een gecoate aluminium behuizing welke een vergelijkbare bescherming heeft als autolak. Hierdoor wordt oxidatie voorkomen.

RFT-LENSTECHNIEK

Bij de Shadow serie is gebruik gemaakt van de RFT-lenstechniek. Dit is kort voor ''Reflect Facing Technology lens''. Een RFT lens zorgt voor een gelijk lichtbeeld en ontstaat door een LED-lens combinatie waarbij de spiegellens het uitgaande lichtbeeld.

AANSLUITING

Alle LED bars uit de Shadow serie zijn standaard geleverd met een 40m aansluitkabel en 4-PIN's Deutsch-connector voor een eenvoudige installatie. Bovendien is de Shadow serie R10, R112, R7 & IP69K gecertificeerd.

Meters ver verlichten met de
Shadow lightbar!

Beide versies van de Shadow Lightbars zijn uitgerust met een duo color standlicht en een krachtige driving beam om meters ver te verlichten.

Standlicht wit
Standlicht amber
Driving Beam

De TRALERT® Shadow Lightbars zijn in twee verschillende versies beschikbaar. Shadow 1 (320 x 58 x 99mm) en Shadow 2 (512 x 58 x 99mm).

DE PERFECTE LIGHTBAR VOOR JOU

The Shadow ‘320mm

De compacte versie van de Shadow Lightbars. Krachtige aluminium behuizing met beschermende coating. Perfect te gebruiken voor zowel inbouw als opbouw. Shadow is uitgerust met de bekende RFT lens voor efficiëntere lichtspreiding en heeft een amber/witte standlicht. Standaard wordt de Shadow 1 geleverd met 2 montage steunen, zij-montage en achter/onder- montage.

The Shadow ‘512mm

De grote versie van de Shadow Lightbars. Krachtige aluminium behuizing met beschermende coating. Perfect te gebruiken voor zowel inbouw als opbouw. Shadow is uitgerust met de bekende RFT lens voor efficiëntere lichtspreiding en heeft een amber/witte standlicht. Standaard wordt de Shadow 2 geleverd met 2 montage steunen, zij-montage en achter/onder- montage.

Deutsch connector

Aansluiten gaat via de meegeleverde 40cm kabel met 4-PIN deutsch connector.

geschikte beugel

De RVS beugels zijn gemakkelijk op je bestaande beugels te bevestigen. Vast draaien doe je met de meegeleverde montage sleutel.

40Cm kabel

Je kunt de Shadow series gemakkelijk aansluiten met de 40cm lange kabel. Hierdoor kom je nooit kabellengte te kort.

opbouwen en aansluiten

Heb jij vragen over het aansluiten of opbouwen van de Shadow series? Raadpleeg dan onze LED specialisten.

Eerste bestelling verzenden we gratis

Bij aanschaf van de gehele Shadow serie.

Te bestellen in bulk zolang de voorraad strekt

Voor dealers en resellers of voertuigliefhebbers die er gewoon meer willen hebben.

Persoonlijke assistentie op alle fronten

Bij uw lancering, het plaatsen in uw webshop of het monteren/aansluiten.

Een vaste partij van al uw verlichting

Kwaliteitsverlichting en een team waarop u kunt bouwen. Kom in contact en vertel over uw ideale lichtbeeld eruit ziet op uw machines.

OOK INTERESSANT

Zeer vergelijkbaar zijn de Skytrack serie LED bars van TRALERT®. Veel vergelijkbare eigenschappen, maar toch net even anders. Bekijk hier alle informatie over deze LED bars uit de Skytrack serie en kies de LED bar die het beste bij jouw voertuig past.

Skytrack-serie

Andere LED bars

Benieuwd naar onze andere LED bars? Bekijk de modellen hiernaast of neem een kijkje in ons assortiment.

SKYBAR Series

Skybar-series

Geminus series

Spartan series

Spartan-Series
Checkmark Close Warning Close