DOOSAN
Graafmachine lichtopstelling

Doosan (sinds 2023 Develon) is een grote multinational en actief in verschillende sectoren, waaronder industriële voertuigen. Ze produceren onder andere graafmachines voor deze sector en vroegen aan TRALERT® om de lichtopstelling voor deze graafmachines aan te leveren.

Over het bedrijf
DOOSAN

Doosan, oorspronkelijk opgericht in 1896, is een Zuid-Koreaanse multinational actief in bouwmachines, energieoplossingen, waterbeheer en industriële voertuigen. Ze produceren onder andere graafmachines, turbines, waterzuiveringssystemen, vorkheftrucks en constructiestaal. Wereldwijd leveren ze aan de diverse sectoren en streven ze naar innovatie en groei. In 2023 begon de organisatie aan ”een nieuw tijdperk” en gingen ze verder onder de naam Develon.

Doosan-destruction
Doosan-wheel-loader
Doosan-Develon-graafmachine

Over het Project
Doosan

Vraagstuk

De gloednieuwe Doosan grondverzet machines worden door echte professionals gebruikt in de meest ruige werkomgevingen. Er wordt dus verwacht dat de graafmachines etc. van hoge kwaliteit zijn en de verlichting valt hier ook onder. Daarom was de vraag aan TRALERT® of voor elke Doosan machine een lichtopstelling gemaakt kon worden.

Doelstelling

Het doel was om elke Doosan machine te voorzien van de geschikte LED verlichting. Daarom heeft TRALERT® een samenstelling gemaakt van hoge kwaliteit LED verlichting die gemakkelijk te monteren is.

Resultaat

De samenstelling bestaat uit compacte, mooi vormgegeven lampen uit het TRALERT® assortiment en bestaat uit een variatie van LED werklampen, LED bars & LED zwaailampen. Elke lamp is gemakkelijk te monteren en aan te sluiten.

“De kwaliteit van de producten maar ook de communicatie van het bedrijf zorgden voor een goede samenwerking en mooi resultaat. '' - Doosan

Bekijk WR-1317

LED Werklampen

Veilig werken met een goed verlicht werkgebied.

LED LIGHTBARS

Upgrade met extra licht én flair.

LED ZWAAILAMPEN

Professioneel & gecertificeerd signaleren.

Wil jouw bedrijf
eigen unieke verlichting?

Vraag je TRALERT® expert voor de mogelijkheden.

andere projecten

Staad

Mana Bedrijfswagens

Noordkaap challenge

Checkmark Close Warning Close