Bedrijfswagen LED voertuigverlichting

Goed verlicht aan het werk met de verlichting van TRALERT®. Zowel voor het interieur als het exterieur van jouw bedrijfswagen kun je bij ons terecht.

Ik zoek verlichting voor mijn bedrijfswagens

Ik wil me aanmelden
als dealer

Ik ben op zoek naar
technische ondersteuning

Ik wil meer weten over
TRALERT®

ZORGELOOS DE WEG OP MET TRALERT®

ÉÉN ADRES VOOR AL JOUW LED VOERTUIGVERLICHTING

Bij ons kan je terecht voor het gehele assortiment op het gebied van LED voertuigverlichting. Hierdoor hoef je geen tussenstop te maken bij andere bedrijven. Voor jouw branche hebben we alles wat je nodig hebt. Daarnaast zorgen we altijd dat onze LED producten zijn voorzien van alle benodigde certificaten en markeringen. Wil je meer weten over wat het assortiment van TRALERT® voor jou te bieden heeft? Neem gerust eens contact op met één van onze productspecialisten. Daarnaast sta je vrij om ons gehele assortiment online te bekijken.

LED truck- en trailerverlichting
BETROUWBARE VERLICHTING VOOR JOUW BEDRIJFSWAGEN

Wij vinden het belangrijk dat al onze LED voertuigverlichting voortdurend wordt getest voordat deze in de verkoop gaat. Alle 1500+ producten uit het assortiment zijn dan ook onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Al meer dan 15 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van LED voertuigverlichting. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Betrouwbare LED truck- en trailerverlichting
GEEN STILSTAND DOOR TIJDIGE LEVERTIJDEN

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat je vrijwel zeker bent van een tijdige levering. Het grootste gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Didam. Binnen één werkdag kunnen de producten geleverd worden op een zelf gekozen moment. Grote of kleine orders, voor ons maakt het niet uit. De verlichting arriveert precies op het moment, wanneer jij het nodig hebt.

MINIMALE UITVAL

Niks is vervelender dan stilstaan langs de weg vanwege uitgevallen verlichting. Naast dat het gevaarlijk is om met weinig licht door te rijden, is het ook verboden om zonder goede verlichting de weg op te gaan. Dit betekent dat kapotte verlichting grote gevolgen kan hebben. Hoe langer het duurt, hoe meer het kost. Om uitval te voorkomen, is de verlichting van TRALERT® uitgebreid getest. We hanteren de strengste kwaliteitseisen om minimal uitval te garanderen. Hierdoor is de uitval op bijvoorbeeld de TRALERT® werklampen lager dan 0,05%. Zo ga je zorgeloos en goed verlicht de weg op.

Truck en trailerverlichting
PASSENDE MAATWERK OPLOSSINGEN

Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij de kennis en kunde in huis om naast standaard verlichting, maatwerk toepassingen te kunnen leveren. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten bekabeling of unieke specificaties op het gebied van LED voertuigverlichting.

Maatwerk oplossingen in Truck- en Trailerverlichting
LANGE GARANTIETERMIJNEN

Bij TRALERT® staan we in voor onze producten. Hierdoor zijn we in staat om lange garantietermijnen aan te bieden bij de koop van onze LED voertuigverlichting. Deze termijnen gaan van minimaal twee jaar garantie tot een levenslange garantie op sommige producten van LED Autolamps.

Lange garantietermijnen bij Truck- en Trailerverlichting

Kies de LED Verlichting voor jouw bedrijfswagen

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend
met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit.

LED zwaailampbalken

Zowel met magneetvoet als vaste bevestiging

LED zwaailampen

Voor goed zichtbare 360 graden lichtsignalen

LED flitsers

Opvallen van elke kant met directionele flitsers

LED interieurverlichting

Voor goed licht binnen elke bedrijfswagen

LED markeringslichten

Contourverlichting die past bij jouw bedrijfswagen

LED werklampen

Goed verlichte werkomgeving creëer je zo.

BETTER LIGHT, WORK SAFER

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Truck en trailerverlichting

Maatwerk opdrachten met onze partners

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

TRILO

LED achterlichten voor de TRILO C30w.

HENRA

Design LED achterlicht met meerdere functionaliteiten.

Doosan

Complete verlichtingssetup voor grondverzet.

Blijf op de hoogte van
het laatste nieuws:

Edge series hoekmontage LED werklampen

Edge series werklampen zijn speciale hoekmontage werklampen die gemakkelijk op plekken te monteren zijn waar conventionele verlichting geen stijlvolle oplossing is. De krachtige lichtbron van deze R23 gecertificeerde lamp is goed verdeeld door de RFT optic lens wat zorgt voor een egaal lichtbeeld. Tevens door het slanke en platte design is dit écht een toevoeging voor jouw bedrijfswagens en gemakkelijk passend te maken in of op de carrosserie.

Waterproof LED strips voor laadruimte

Laadruimtes kunnen vochtig worden. Daarom dat onze LED strips gewoon waterproof uitgevoerd zijn (IP67). Dit houdt in dat jij je geen zorgen hoeft te maken over waterschade met deze interieurlampen. Deze lampen worden om deze reden veel binnen koelwagens gemonteerd. Tevens zijn de interieurlampen dimbaar en zijn er meerdere schakelmethodes beschikbaar. Zo kun je altijd een passende oplossing vinden voor het gewenste licht. 

Samenwerken met Tralert®

Meer veiligheid en efficiency creëer start bij goed licht in en op jouw bedrijfswagen

Bedrijfswagenverlichting voor
Eerste montage

Je gaat bedrijfswagens opbouwen? Let’s talk light!

Onze verlichtingsspecialisten denken graag vanaf de tekentafel mee om voor deze bedrijfswagen een optimaal verdeelde lichtopstelling te realiseren. Wij adviseren graag om tot een duurzame, goede verlichting en bekabelingsoplossing te komen. 

Tevens vinden wij het belangrijk dat we jou perfect op tijd kunnen beleveren. Wij snappen dat de productie van jouw bedrijfsvoertuigen een strakke planning bevat waarbij het voorhanden hebben van verlichting essentieel is. 

Om jouw productieplanning optimaal te houden, leren wij graag hoe jouw productieproces eruitziet en hoe wij onze belevering hier zo goed mogelijk op kunnen aanpassen.

DE IDEALE LEVERANCIER IN
BEDRIJFSWAGENVERLICHTING

De ideale leverancier voor al jouw bedrijfswagenverlichting worden wij niet zomaar.

Wij streven iedere dag naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en productinnovaties. Zo kunnen we jou altijd voorzien van up-to-date verlichting.

Wij houden van samenwerkingen en partnerschap. Dat creëer je in onze ogen door elkaar écht te kennen.

Wij vinden een persoonlijke band met onze klanten van levensbelang, daarom dat wij met een actief dealerkanaal werken. Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om met TRALERT® samen te werken?

Bekijk dan de voordelen hieronder.

01.

KENNISDELING EN SAMENINNOVEREN

Samen met onze partners LED Autolamps, ElectraQuip, Fristom en R&D Sicurezza zijn wij druk bezig om de LED verlichtingslampen te voorzien van de nieuwste LED technologieën.

02.

ONDERSTEUNING VAN TECHNISCHE AFDELING

Wanneer je actief dealer bent van TRALERT® heb je beschikking tot onze technische afdeling. Ons team is voor jou bereikbaar als je vragen hebt over het assortiment, het actieve dealernetwerk of algemene supportvragen.

03.

MARKETING
ONDERSTEUNING

Onze actieve dealers worden voorzien van promotiemateriaal over het assortiment TRALERT® LED verlichting. Onder het promotiemateriaal vallen materialen als Social Media posts , brochures en een productcatalogus.

04.

MEER INFORMATIE OVER
HET DEALERNETWERK?

Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling. Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.