wat is dual color?

Het woord dual color verklapt het al namelijk: ’twee kleuren’. Bij de LED bars van TRALERT® is de bar uitgevoerd met een mooi vormgegeven dag rijverlichting strip die zowel wit als amber kan branden. Het witte licht is voor normale omstandigheden en het amber licht zorgt voor meer contrast. Het witte licht wordt gebruikt als stads licht. Amber wordt gebruikt voor wegwerkzaamheden. Dit mag je niet zomaar voeren, hierover lees je meer hieronder.

Dual color

Wie gebruiken de LED lichtbars van TRALERT®?

Bij gebruikers van LED bars kan je denken aan tractoren, trucks, graafmachines, 4×4 auto’s, maar ook de professionele gebruikers hebben voordelen van (dual color) van de LED balk ontdekt. Al deze voertuigen worden voorzien van LED light bars. Het felle licht maakt rijden en werken een stuk rustiger aan de ogen en daardoor ook minder vermoeiend. Ook zorgt de verlichting voor een duidelijk verlichte werkomgeving, en geeft de optie om het amber licht te voeren.

amber verlichting certificering

Amber is een oranje/geel knipperlicht, zwaai of flitslicht. Deze lichten moeten voldoen aan het ECE reglement 65, het licht moet op een bepaalde manier gemonteerd worden, het signaal kan worden waargenomen rondom het voertuig vanaf een afstand van 20 meter vanaf het voertuig, gemeten op 1,5 meter boven het wegdek. Lees meer over ECE reglement 65

Dual color aansluitingen

Bij de LED light bars van TRALERT® word er gebruik gemaakt van een 4-Polige Deutsch connector. Is de kabel niet lang genoeg? Dan is er ook een 3m verlengkabel beschikbaar in ons assortiment, deze past bij de Shadow serie, Skytrack serie en de Spartan serie. Neem gerust een kijkje op ons dealerportaal.

Assortiment van TRALERT®

Het assortiment van TRALERT® wordt voortdurend uitgebreid. Door eigen import kunnen wij snel inspelen op de ontwikkeling van de markt en kiezen uit de nieuwste producten tegen scherpe prijzen. Zo vullen we het assortiment in dual color verlichting en LED bars voortdurend aan.