Wat is een Aspöck ASS2 connector?

Een Aspöck ASS2 connector is een 7 polige stekker die door Aspöck zelf is ontwikkeld. De connector staat bekend om de ronde verbinding aan het uiteinde. Doordat de connector rond is, past deze niet op elke andere aansluiting. Verschillende merken als Radex hebben namelijk een vierkante aansluiting, maar over het algemeen past de ASS2 connector op vele lampen. De connector wordt veelal gebruikt bij complete achterlichten voor bijvoorbeeld een aanhanger of trailer.

Waar staat de Aspöck ASS2 connector bekend om?

Een Aspöck ASS2 connector herkent u ten eerste aan de ronde aansluiting zoals eerder vermeld is. Ten tweede staat de connector bekend om zijn hoge kwaliteit. Over het algemeen is de connector hoger in prijs, maar is de kwaliteit beter. Dit is terug te zien doordat de connector volledig waterdicht is. Ten derde staat de 7 polige stekker van Aspöck bekend om het snel te kunnen monteren en demonteren van een lamp. Door het bekende draai en klik systeem is het vrij eenvoudig om uw lamp te wisselen.

Waar herken je een linker en rechter Aspöck ASS2 connector aan?

De ASS2 connector heeft twee verschillende types, namelijk een linker en een rechter aansluiting. Aspöck heeft deze zo geproduceerd dat ze gemakkelijk uit elkaar te houden zijn. De linker stekker kleurt namelijk geel en de rechter kleurt groen. Als u opzoek bent naar een 7 polige stekker, houdt dan altijd rekening met de zijde van uw voertuig.

Welke verschillende connectors van Aspöck zijn er?

Naast de beschreven 7 polige stekker heeft Aspöck nog meer connectors beschikbaar. Deze zijn namelijk ook in 2, 3, en 17 polig beschikbaar. Al deze connectors zijn in een male en female uitvoering te verkrijgen. Zo is er altijd een hoge kwaliteit connector beschikbaar voor uw voertuig en kunt u zonder zorgen vertrouwen op de werking van uw lampen.