Wat is een verstraler?

Een verstraler is een lamp die in veel verschillende sectoren inzetbaar is. Verstralers worden gebruikt in de offroad wereld maar bijvoorbeeld ook in de agrarische sector, de transportwereld en de scheepvaart. Een LED verstraler geeft een helder lichtbeeld. Sommige verstralers zijn uitgerust met dagrijverlichting. Hierdoor zijn de verstralers ook overdag te gebruiken om beter zichtbaar te zijn in bijvoorbeeld het verkeer. Omdat een LED verstraler voor veel verschillende voertuigen wordt gebruikt zijn veel verstralers multivoltage uitgerust. Een verstraler wordt ook wel een spotbeam genoemd.

Verschil tussen verstraler en breedstraler

Het verschil tussen een verstraler en een breedstraler is vrij eenvoudig uit te leggen. Het antwoordt zit namelijk al in de naam. Een verstraler is gespecialiseerd in het geven van licht ver naar voren. Je kan er heel gericht mee werken omdat de lamp zijn licht verspreid in een hoek van 30 graden of kleiner. Een breedstraler verspreid het licht meer om zich heen. Hierdoor komt het licht niet zo ver in vergelijking met een verstraler maar ziet u wel meer om zich heen. Er is ook verlichting dat voor beide ingezet kan worden, dit is een combistraler.

Multivoltage

De meeste verstralers zijn multivoltage uitgerust. Dit komt omdat ze in heel veel verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Dit houdt in dat de lamp werkt bij verschillende voltages. De multivoltage varieert van 12-24v tot 9-36v. Er is altijd wel een lamp die geschikt is voor uw aansluiting.

Verstralers van TRALERT®

TRALERT® heeft een ruim assortiment aan LED verstralers. De één net iets anders dan de andere. Dat kan te maken hebben met de manier van bevestigen, de kleur, met of zonder dagrijverlichting maar ook de vorm. Voor iedere situatie is een andere vereist. Wilt u meer informatie over de verstralers van TRALERT, bekijk deze modellen. Naast de enkele verstralers zijn ze ook beschikbaar in omdoos. Bekijk hier het gehele assortiment LED verstralers van TRALERT®. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.