LED verlichting voor Truck en Trailer

Met onze partners streven wij naar het leveren van maatwerk oplossingen om jou optimaal te voorzien van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting.

Ik ben op zoek naar truck- en trailerverlichting

Ik wil me aanmelden
als dealer

Ik ben op zoek naar
technische ondersteuning

Ik wil mijn kennis over
LED verlichting uitbreiden

ZORGELOOS DE WEG OP MET TRALERT®

ÉÉN ADRES VOOR AL JOUW LED VOERTUIGVERLICHTING

Bij ons kan je terecht voor het gehele assortiment op het gebied van LED voertuigverlichting. Hierdoor hoef je geen tussenstop te maken bij andere bedrijven. Voor jouw branche hebben we alles wat je nodig hebt. Daarnaast zorgen we altijd dat onze LED producten zijn voorzien van alle benodigde certificaten en markeringen. Wil je meer weten over wat het assortiment van TRALERT® voor jou te bieden heeft? Neem gerust eens contact op met één van onze productspecialisten. Daarnaast sta je vrij om ons gehele assortiment online te bekijken.

LED truck- en trailerverlichting
BETROUWBARE VERLICHTING VOOR JOUW TRUCK OF TRAILER

Wij vinden het belangrijk dat al onze LED voertuigverlichting voortdurend wordt getest voordat deze in de verkoop gaat. Alle 1500+ producten uit het assortiment zijn dan ook onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. Al meer dan 15 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van LED voertuigverlichting. Betrouwbaarheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Betrouwbare LED truck- en trailerverlichting
GEEN STILSTAND DOOR TIJDIGE LEVERTIJDEN

We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Vandaar dat je vrijwel zeker bent van een tijdige levering. Het grootste gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar vanuit ons eigen magazijn in Didam. Binnen één werkdag kunnen de producten geleverd worden op een zelf gekozen moment. Grote of kleine orders, voor ons maakt het niet uit. De verlichting arriveert precies op het moment, wanneer jij het nodig hebt.

MINIMALE UITVAL

Niks is vervelender dan stilstaan langs de weg vanwege uitgevallen verlichting. Naast dat het gevaarlijk is om met weinig licht door te rijden, is het ook verboden om zonder goede verlichting de weg op te gaan. Dit betekent dat kapotte verlichting grote gevolgen kan hebben. Hoe langer het duurt, hoe meer het kost. Om uitval te voorkomen, is de verlichting van TRALERT® uitgebreid getest. We hanteren de strengste kwaliteitseisen om minimal uitval te garanderen. Hierdoor is de uitval op bijvoorbeeld de TRALERT® werklampen lager dan 0,05%. Zo ga je zorgeloos en goed verlicht de weg op.

Truck en trailerverlichting
PASSENDE MAATWERK OPLOSSINGEN

Als specialist op het gebied van LED voertuigverlichting hebben wij de kennis en kunde in huis om naast standaard verlichting, maatwerk toepassingen te kunnen leveren. Hierbij kun je denken aan verschillende soorten bekabeling of unieke specificaties op het gebied van LED voertuigverlichting.

Maatwerk oplossingen in Truck- en Trailerverlichting
LANGE GARANTIETERMIJNEN

Bij TRALERT® staan we in voor onze producten. Hierdoor zijn we in staat om lange garantietermijnen aan te bieden bij de koop van onze LED voertuigverlichting. Deze termijnen gaan van minimaal twee jaar garantie tot een levenslange garantie op sommige producten van LED Autolamps.

Lange garantietermijnen bij Truck- en Trailerverlichting

Kies de truck- en trailerverlichting die bij jou past

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit.

LED werklampen

Goed verlicht werkveld onder alle omstandigheden.

LED achterlichten

Om op te vallen met uw Truck- en Trailer combinatie

LED markeringslichten

Contourverlichting die opvalt

LED verstralers

Upgrade de stijl van uw Truck

LED signalering

Opvallen in 360 graden 

LED lightbars

Stijlvolle lichtbalken met of zonder dagrijverlichting

BETTER LIGHT, WORK SAFER

Als Europees importeur van uitsluitend LED voertuigverlichting, is TRALERT® onderscheidend met een zeer compleet assortiment voertuigverlichting van hoge kwaliteit, een uitstekende service en vakkundige technische ondersteuning.

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Truck en trailerverlichting

Maatwerk opdrachten met onze partners

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

TRILO

LED achterlichten voor de TRILO C30w.

HENRA

Design LED achterlicht met meerdere functionaliteiten.

Doosan

Complete verlichtingssetup voor grondverzet.

Mis niets van het laatste nieuws
over truck- en trailerverlichting

Uitgelichte producten voor truck- en trailer

Bekijk enkele uitgelichte modellen uit het TRALERT® assortiment voor truck en trailer

Led verstraler met dagrijverlichting

De infinity LED verstraler is naast een zeer krachtige lichtbron ook een prachtige stijltoevoeging aan uw truck. De verstraler is uitgerust met Duo-color dagrijverlichting en een R112 gecertificeerde lichtstraal. De 10.000 lumen output uit de LED’s worden perfect gespiegeld voor een egaal goed verdeelde lichtstraal. 

CAN-BUS proof trailer achterlicht 24v

De VC-7000 serie van TRALERT® is een speciaal CAN-BUS proof achterlicht die zonder foutmeldingen zo op uw bestaande trailers kan worden gemonteerd. Er hoeft dus geen rekening worden gehouden met weerstanden of aftakkingen bij het inzetten van dit achterlicht. Tevens bevat dit signature achterlicht een prachtige Neon line, die goed herkenbaar is. De VC-7000 komt zowel in een versie met breedteverlichting als zonder breedteverlichting.

Samenwerken met Tralert®

Jouw truck en trailer een uniek LED uiterlijk geven start bij TRALERT®

Truck- en trailerverlichting voor Eerste montage projecten

Eerste montage, dat is waar wij jou graag bij ondersteunen. Wij hebben met meerdere design bureaus samengewerkt en weten waar we kunnen helpen in de beginfase van nieuwe voertuigen. 

Onze verlichtingsspecialisten denken graag vroeg mee in dit proces om tot een duurzame, goede verlichtings- en bekabelingsoplossing te komen. 

Tevens vinden wij het belangrijk dat we jou perfect op tijd kunnen beleveren. Wij snappen dat de productie van jouw voertuigen een strakke planning bevat waarbij het voorhanden hebben van verlichting essentieel is. 

Om de productieplanning optimaal te houden, leren wij graag hoe jouw productieproces eruitziet en hoe wij onze belevering hier zo goed mogelijk op kunnen aanpassen.

DE IDEALE LEVERANCIER IN
TRUCK EN TRAILER VERLICHTING

De ideale leverancier voor al jouw Truck en Trailer verlichting wordt je niet zomaar.

Wij streven iedere dag naar verbeteringen in onze bedrijfsprocessen en productinnovaties. Zo kunnen we jou altijd voorzien van up-to-date LED voertuigverlichting.

Bij ons draait het om een partnerschap en dat creëer je in onze ogen door elkaar écht te kennen. 

Wij vinden een persoonlijke band met onze klanten van levensbelang, daarom dat wij met een actief dealerkanaal werken. Ben je benieuwd naar wat het inhoudt om TRALERT® dealer te zijn? Bekijk dan alle voordelen hieronder.

01.

KENNISDELING EN SAMENINNOVEREN

Samen met onze partners LED Autolamps, ElectraQuip, Fristom en R&D Sicurezza zijn wij druk bezig om de LED verlichtingslampen te voorzien van de nieuwste LED technologieën.

02.

ONDERSTEUNING VAN TECHNISCHE AFDELING

Wanneer je actief dealer bent van TRALERT®, heb je beschikking tot onze technische afdeling. Ons team is voor jou bereikbaar als je vragen hebt over het assortiment, het actieve dealernetwerk of algemene supportvragen.

03.

MARKETING
ONDERSTEUNING

Onze actieve dealers worden voorzien van promotiemateriaal over het assortiment van TRALERT® LED verlichting. Onder het promotie materiaal vallen materialen als Social Media posts , brochures en een productcatalogus.

04.

MEER INFORMATIE OVER
HET DEALERNETWERK?

Neem gerust contact op met onze technische deskundigen of uitgebreide verkoopafdeling.

Bel +31 (0)316 – 372 346 of mail info@tralert.nl.