Collaboration with

Samenwerking met laborijn

Wij vinden dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen op de arbeidsmarkt. Mensen die als gevolg van fysieke en/of geestelijke beperkingen lastig aan werk komen, hebben vaak extra aandacht en een duwtje in de rug nodig. Door de samenwerking met Laborijn leveren wij onze bijdrage aan de Participatiewet en de Wet Sociale Werkvoorziening (WSW). Zo geven wij invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ERKEND LEERBEDRIJF

Traditech BV is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf voor het middelbaar beroepsonderwijs (MBO). Studenten op het niveau 3 en 4 kunnen praktijkervaring opdoen door stage bij ons te lopen. Wij bieden hen een goede en veilige leerplaats en dragen zo ons steentje bij aan het beroepsgericht opleiden in de Liemers.

LID VAN CUMELA

Door het lidmaatschap van Cumela, de brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra, ondersteunt Tralert® deze organisatie financieel en met kennisoverdracht. Leden van Cumela hebben bij ons een streepje voor bij het geven van advies over regelgeving en LED voertuigverlichting en het beantwoorden van technische vragen.

LID VAN RAI CARROSSERIENL

De sectie RAI CarrosserieNL behartigt de collectieve belangen van fabrikanten en importeurs van wegtransportmiddelen, zoals aanhangwagens, opleggers, carrosserieën en aanverwante producten in Nederland. Door het veelvuldig contact van Tralert® met de leden van deze brancheorganisatie, zijn wij een bijzonder lidmaatschap aangegaan met RAI CarrosserieNL.

Checkmark Close Warning Close