Ba15s LED canbus

Betekenis: Ba15s LED canbus

Wat is BA15S?

BA15S is de maat van een LED lamp. Deze maat past alleen in een bepaalde fitting. voorbeelden van andere maten zijn: T10 W5W, C5W, 36mm Festoon, 41mm Festoon, Ba9s, Ba15s, BaY15D. BA15s wordt vooral veel gebruikt bij de richtingaanwijzers en achterlichten voor auto’s. Dit is een lamp met één functie van richtingaanwijzer, achterlicht en achteruitrijlicht. De kenmerken van de BA15s autolamp zijn terug te zien in de onderste bajonetsluiting met twee pinnen aan de zijkant. De BA15S LED Canbus, is de variant die CAN-bus proof gebruikt voor in uw auto. wil je meer weten over bijvoorbeeld: Canbus proof LED verlichting lees dan meer in het blog!

ba15s led canbus

Wat is een canbus?

CAN is een acroniem voor “Controller Area Network”. “Bussen” zijn dunne kabels die digitale signalen verzenden. Canbus is een serieel protocol voor het verzenden van gegevens tussen elektronische componenten in een auto zonder het gebruik van een centrale computer. Canbus regelt het stroomverbruik van de auto via dataverkeer.

Kan een ba15s led lamp PROBLEMEN GEVEN OP DE CANBUS?

De LED Canbus BA15S versie zorgt ervoor dat je geen storing krijgt bij het vervangen van LED verlichting. Een andere manier om de BA15S LED lamp juist te laten werken, is het toevoegen van een weerstand je. Een weerstand zorgt voor een hoger genoteerd stroomafname wat maakt dat de boordcomputer de lamp herkent. TRALERT® bied weerstanden van 12 en 14 volt neem gerust een kijkje.

ba15s led canbus

Waarom Led BA15S?

Waarom kies je nou eigenlijk voor LED Canbus BA15S? Omdat deze set is geschikt voor vervanging van uw huidige rem- en achterlichten. LED BA15S past in de remlichten, achterlichten en knipperlichten fitting van uw auto. De LED’s passen ook in de andere BA15S fittingen. De LEDs zorgen ervoor dat het een prima vervanger is van uw huidige remlicht en achterlicht. De hoge lichtopbrengst maakt het een perfecte vervanger, door het canbus systeem zal er geen storing optreden in je dashboard. Door de parabool lens van de LED lamp zal je een mooi beeld krijgen.

Hoe laat je het werken bij de LED Canbus BA15S?

Simpel, draai de twee kabels met beide uiteinden in elkaar. Door gebruik te maken van dataverkeer wordt de prioriteit tussen de op Canbus aangesloten op subsystemen (motormanagement, temperatuurregelsysteem, ABS, ESP) via het protocol. Dankzij LED Canbus BA15S wordt de volledige elektronische besturing van alle elektrische apparatuur, zoals deuren, aangestuurd via twee dunne draden.

zijn er ook niet gecertificeerde lampen van de BA15S bajonet fitting?

Ja, er zijn niet gecertificeerde lampen in de markt. De werking van deze niet gecertificeerde versie claimt plug-en-play te zijn en maakt gebruik van een bajonet fitting. De Fitting BA15S (bajonet) wordt voornamelijk gebruikt in rem, knipper en achterlichten. 

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.