Henra Xpert

Xperts in transport vehicles

Vraagstuk

Henra, sinds 1932 een begrip als het gaat om aanhangers voor professionals. Het Nederlandse bedrijf staat bekend om de kwalitatief hoogstaande aanhangers en bijbehorende functionele oplossingen. Voor het topmodel ‘Henra Xpert’ was Henra op zoek naar een onderscheidend LED achterlicht. Dit achterlicht moest perfect passen op de carrosserie, voorzien zijn van alle lichtfuncties en vooral opvallen. Tevens moest er gebruik worden gemaakt van de connectoren die ook op de overige modellen te vinden zijn. Dit ter consistentie van de productielijn inzake kabelbomen en bestaande verlichting. De vraag vanuit Henra was dan ook: “Welk opvallend modern achterlicht kan TRALERT® leveren in bulk en, indien extreme vraag, ook extra op afroep.”

Doelstelling

Een achterlicht vinden die perfect op de carrosserie van de Henra Xpert past qua design, voorzien is van alle keurmerken, betrouwbaar is bij trillingen en past op de bestaande bekabeling die wordt gebruikt.

Resultaat

De lamp die het beste past bij de premium uitstraling van de Henra Xpert, is de VC-2000 trailer lamp. Dit multifunctionele achterlicht is met zijn slanke design en passende afmetingen een perfecte oplossing om in de carrosserie van de Xpert aanhangwagen te verwerken. Het slanke design valt netjes weg binnen de carrosserie, wat maakt dat de lamp extra veilig is verwerkt. De kans dat hier slag- of stootschade ontstaat is dus minimaal. Om de lamp nog extra te beschermen, is er vanuit het designteam van Henra een speciale kap ontwikkeld. Dit biedt de lamp nóg meer bescherming. De kap is van aluminium en voorzien van zwart beschermende coating. Qua aansluiting maakte Henra gebruik van een 8 polige stekker. De stekkers op de VC-2000 Henra versie zijn op maat gemaakt om perfect op de kabelboom van de Xpert aanhanger te passen.

Het bedrijf

Henra aanhangers logo

Branche

Remorque

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Zijkant henra xpert
Henra Xpert dynamisch achterlicht (1)
Henra Xpert black label achterlicht
Henra achterlicht dynamisch

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® fait partie de Traditech B.V. Depuis sa création en 2005, TRALERT® s'est concentré sur la fourniture d'un éclairage de véhicule utilisant uniquement la technologie LED. Au fil des ans, nous avons élargi notre gamme de produits et mis en place un réseau de distributeurs dans toute l'Europe. En tant qu'importateur européen d'éclairages LED pour véhicules uniquement, TRALERT® se distingue par une gamme très complète d'éclairages pour véhicules de haute qualité, un excellent service et une assistance technique compétente.

Grâce à notre spécialisation et à notre concentration, nous sommes rapidement devenus l'un des plus grands fournisseurs dans notre domaine. En plus de représenter divers fabricants renommés pour le marché européen, TRALERT® fabrique désormais en interne divers produits d'éclairage.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Base de connaissances sur l'éclairage LED

Si vous souhaitez en savoir plus sur l'éclairage LED, la base de connaissances est un bon point de départ. Tant en termes de tendances que de réglementations, il y a beaucoup à trouver ici.