Matador M-Trac 2.0

Duurzame LED verlichting voor deze elektrische multitool machine.

Vraagstuk

Matador B.V. is gespecialiseerd in het niet-machinaal bewerken van metalen buis- en plaatmaterialen, staalconstructies en metalen onderdelen. Daarnaast leveren ze onder het eigen merk MATADOR® een hoogwaardig assortiment aan kruiwagens, handwagens en gereedschappen. De nieuwste ontwikkeling van het merk is de Matador M-Trac 2.0 multitool.

Deze volledig elektrische eenasser is uitgerust met een lithium-ion-accu en is het hele jaar door inzetbaar: op de machine kunnen namelijk meerdere tools gemonteerd worden. Denk aan een maaibalk voor de golfbaan, maar ook een sneeuwschuif, onkruidborstel, bladblazer of grindwals zijn mogelijk. Omdat de M-Trac 2.0 onder alle omstandigheden gebruikt moet kunnen worden, is het belangrijk dat er verlichting aanwezig is. Enerzijds voor de veiligheid en zichtbaarheid van de machine, maar ook om het werkveld te verlichten op donkere dagen. TRALERT® mocht meedenken in dit proces en geschikte verlichting leveren aansluitend bij de doelstelling.

Doelstelling

De Matador M-Trac 2.0 voorzien van krachtige, opvallende en duurzame LED voertuigverlichting voor de eerste montage. Deze LED verlichting moet het hele jaar door onder alle omstandigheden kunnen presteren. Daarnaast is het van belang dat de verlichting mooi verwerkt kan worden in de carrosserie van de machine, om zo de OEM-uitstraling te waarborgen.

Resultaat

Om het doel te behalen, was een creatieve oplossing nodig. Waar veel verlichting uit het TRALERT® assortiment terecht komt op grote voertuigen, ging het hier juist om een zeer compact voertuig met unieke specificaties. Zo is deze machine volledig elektrisch en moest de verlichting ook qua uitstraling passen bij de rest van de machine. Door de korte lijntjes en specialistische kennis van onze LED specialisten, kon er een verlichtingsoplossing geleverd worden die aansluit bij alle wensen van Matador.

Om de multitool machine goed zichtbaar te maken rondom, is er gekozen voor LED markeerverlichting uit de MV-2600 serie. Door het compacte formaat, konden de witte en rode variant uit deze serie in de carrosserie verwerkt worden. Door deze aan de voor- en achterzijde te monteren, functioneren de markeringslichten nu als koplamp en achterlicht. Ook is aan de achterzijde een R65 LED Slimline flitser gemonteerd als waarschuwingslicht.

Om het werken gemakkelijker te maken en het werkveld goed te verlichten, is er gekozen voor de WR-2428 LED werklamp van TRALERT®. Deze compacte werklamp uit de Edge Series wordt vaak gemonteerd als achteruitrijlamp in de truck- en trailer wereld, maar functioneert ook perfect als krachtige ‘koplamp’ voor de Matador M-Trac 2.0. Door het unieke ontwerp kan deze werklamp gemakkelijk in de juiste hoek gemonteerd worden en is er geen aparte montagevoet meer nodig. In combinatie met de hoge lichtopbrengst van 2800 lumen is dit de ideale werklamp om onder alle omstandigheden het werkveld van de multitool te verlichten.

Het bedrijf

matador logo zwart

“The professionals choice”

Branche

Travaux de terrassement

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Matador M-Trac 2.0 Tralert Case
Matador M-Trac 2.0 Tralert Case
Matador M-Trac 2.0 Tralert Case
Matador M-Trac 2.0 Tralert Case

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® fait partie de Traditech B.V. Depuis sa création en 2005, TRALERT® s'est concentré sur la fourniture d'un éclairage de véhicule utilisant uniquement la technologie LED. Au fil des ans, nous avons élargi notre gamme de produits et mis en place un réseau de distributeurs dans toute l'Europe. En tant qu'importateur européen d'éclairages LED pour véhicules uniquement, TRALERT® se distingue par une gamme très complète d'éclairages pour véhicules de haute qualité, un excellent service et une assistance technique compétente.

Grâce à notre spécialisation et à notre concentration, nous sommes rapidement devenus l'un des plus grands fournisseurs dans notre domaine. En plus de représenter divers fabricants renommés pour le marché européen, TRALERT® fabrique désormais en interne divers produits d'éclairage.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Base de connaissances sur l'éclairage LED

Si vous souhaitez en savoir plus sur l'éclairage LED, la base de connaissances est un bon point de départ. Tant en termes de tendances que de réglementations, il y a beaucoup à trouver ici.