Henra Xpert

Xperts in transport vehicles

Vraagstuk

Henra, sinds 1932 een begrip als het gaat om aanhangers voor professionals. Het Nederlandse bedrijf staat bekend om de kwalitatief hoogstaande aanhangers en bijbehorende functionele oplossingen. Voor het topmodel ‘Henra Xpert’ was Henra op zoek naar een onderscheidend LED achterlicht. Dit achterlicht moest perfect passen op de carrosserie, voorzien zijn van alle lichtfuncties en vooral opvallen. Tevens moest er gebruik worden gemaakt van de connectoren die ook op de overige modellen te vinden zijn. Dit ter consistentie van de productielijn inzake kabelbomen en bestaande verlichting. De vraag vanuit Henra was dan ook: “Welk opvallend modern achterlicht kan TRALERT® leveren in bulk en, indien extreme vraag, ook extra op afroep.”

Doelstelling

Een achterlicht vinden die perfect op de carrosserie van de Henra Xpert past qua design, voorzien is van alle keurmerken, betrouwbaar is bij trillingen en past op de bestaande bekabeling die wordt gebruikt.

Resultaat

De lamp die het beste past bij de premium uitstraling van de Henra Xpert, is de VC-2000 trailer lamp. Dit multifunctionele achterlicht is met zijn slanke design en passende afmetingen een perfecte oplossing om in de carrosserie van de Xpert aanhangwagen te verwerken. Het slanke design valt netjes weg binnen de carrosserie, wat maakt dat de lamp extra veilig is verwerkt. De kans dat hier slag- of stootschade ontstaat is dus minimaal. Om de lamp nog extra te beschermen, is er vanuit het designteam van Henra een speciale kap ontwikkeld. Dit biedt de lamp nóg meer bescherming. De kap is van aluminium en voorzien van zwart beschermende coating. Qua aansluiting maakte Henra gebruik van een 8 polige stekker. De stekkers op de VC-2000 Henra versie zijn op maat gemaakt om perfect op de kabelboom van de Xpert aanhanger te passen.

Het bedrijf

Henra aanhangers logo

Branche

Rimorchio

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Zijkant henra xpert
Henra Xpert dynamisch achterlicht (1)
Henra Xpert black label achterlicht
Henra achterlicht dynamisch

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® fa parte di Traditech B.V. Sin dalla sua fondazione nel 2005, TRALERT® si è concentrata sulla fornitura di illuminazione per veicoli che utilizzano esclusivamente la tecnologia LED. Nel corso degli anni abbiamo ampliato la nostra gamma di prodotti e creato una rete di rivenditori in tutta Europa. In qualità di importatore europeo di illuminazione LED per veicoli, TRALERT® si distingue per una gamma molto completa di luci per veicoli di alta qualità, un servizio eccellente e un'assistenza tecnica competente.

Grazie alla nostra specializzazione e alla nostra attenzione, siamo diventati rapidamente uno dei maggiori fornitori del nostro settore. Oltre a rappresentare diversi produttori rinomati per il mercato europeo, TRALERT® produce internamente diversi prodotti per l'illuminazione.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Conoscenze di base sull'illuminazione a LED

Se volete saperne di più sull'illuminazione a LED, la base di conoscenze è un buon punto di partenza. Sia in termini di tendenze che di normative, qui c'è molto da trovare.