Doosan

Een homogene lichtopstelling voor Doosan graafmachines

Vraagstuk

Doosan Infracore Construction Equipment is een wereldwijde product van graafmachines en bouwmaterieel. Doosan produceert graafmachines op vele verschillende plekken over de hele wereld. Met fabrieken in China, Korea, Amerika, Noorwegen, Tsjechië, Frankrijk en Ierland en een zeer uitgebreid dealernetwerk, is het merk overal goed vertegenwoordigd. De graafmachines van Doosan worden gezien als één van de beste ter wereld. Momenteel hebben de graafmachines deze reputatie vooral te danken aan de betrouwbare 6-cilinder motor en de krachtige hydraulische systemen die zijn geïntegreerd. In de Benelux zijn het al meerdere jaren de best verkopende graafmachines.

Tevens investeert het bedrijf enorm in IoT (internet of things) en nieuwe connectiviteit ten behoeve van de technologische ontwikkelingen. Dit alles om infrastructuur materieel nóg efficiënter te maken. Doosan produceert naast mobiele graafmachines ook elektrische graafmachines, minigravers, midgravers, rupsgraafmachines, knikdumpers en speciale graafequipment. Een ander bekend merk die onder de Doosan groep valt en tevens partner van TRALERT® is, is Bobcat.

Voor Doosan Infracore mocht TRALERT® meedenken om een homogeen afgestelde verlichtingsopstelling te creëren. Dit om de efficiëntie van het werk voor de gebruiker te verhogen in donkere situaties. Uiteraard moet dit gaan om zeer robuuste betrouwbare modellen met een prettige egale lichtspreiding. Mede van groot belang is dat de verlichting perfect op de bestaande bekabeling moet passen om ook voor de aftermarket een mooie oplossing te bieden.

Doelstelling

Creëer een homogene lichtopstelling die passend is voor de Doosan graafmachines en zorg voor een optimale beleveringsflow zodat de productieplanning nooit zonder beschikbare verlichting zit.

Resultaat

Om tot een goede oplossing te komen, zijn er met de engineers van Doosan bepaalde TRALERT® werklampen getest. Met onze productspecialisten is gekeken hoeveel lampen er per graafmachine nodig zijn om een egaal gespreide homogene lichtbundel te creëren rondom de machines. De lampen die voor de verschillende Doosan modellen op maat zijn gemaakt, zijn onder andere de ultra trilbestendige TRSW12244FB, de Optimus WF-4041 en voor inbouw in de carrosserie de TRSW12274FB. Deze kunnen gemakkelijk door de monteurs worden aangesloten op de carrosserie van mobiele graafmachines.

De levering aan de verschillende fabrieken wordt centraal vanuit ons hoofdmagazijn verzorgd. Hierin is door onze logistiek afdeling een veilige marge aangebracht om eventuele onverwachte pieken in graafmachine productie te kunnen opvangen. De standaard belevering is op de strakke planning van Doosan afgestemd en ingepland.

 

Het bedrijf

Doosan graafmachines logo

Branche

Movimento terra

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Doosan graafmachine LED verlichting
Doosan graafmachine standaard verlichting
TRALERT voor graafmachines doosan
Achterlicht Doosan graafmachine

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® fa parte di Traditech B.V. Sin dalla sua fondazione nel 2005, TRALERT® si è concentrata sulla fornitura di illuminazione per veicoli che utilizzano esclusivamente la tecnologia LED. Nel corso degli anni abbiamo ampliato la nostra gamma di prodotti e creato una rete di rivenditori in tutta Europa. In qualità di importatore europeo di illuminazione LED per veicoli, TRALERT® si distingue per una gamma molto completa di luci per veicoli di alta qualità, un servizio eccellente e un'assistenza tecnica competente.

Grazie alla nostra specializzazione e alla nostra attenzione, siamo diventati rapidamente uno dei maggiori fornitori del nostro settore. Oltre a rappresentare diversi produttori rinomati per il mercato europeo, TRALERT® produce internamente diversi prodotti per l'illuminazione.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Conoscenze di base sull'illuminazione a LED

Se volete saperne di più sull'illuminazione a LED, la base di conoscenze è un buon punto di partenza. Sia in termini di tendenze che di normative, qui c'è molto da trovare.