Vignal TRALERT samenwerking

Het complete assortiment Vignal verlichting

Jetzt verfügbar

Even voorstellen met Vignal

 • Meerdere hoge kwaliteit merken

  Het assortiment van Vignal Group bestaat uit verschillende merken. Allen leiders in de markt. Ze staan voor kwaliteit en het bieden van gerichte oplossingen.

 • Gericht op het creëren van waarde

  Sinds 1919 richt Vignal Group zich op het creëren van waarde door verlichting te produceren waar we dagelijks profijt van hebben.

 • Toepasbaar op verschillende voertuigen

  De mogelijkheden van Vignal verlichting zijn enorm. Om die reden is de verlichting een goede toevoeging voor het TRALERT® assortiment. Voor elk voertuig goede verlichting.

 • visie voor de toekomst

  Vignal Group voert een strategie die gericht is op klanttevredenheid en waardecreatie. Idealen die aansluiten bij de missie en visie van TRALERT®.

Vignal verlichting

Vignal achterlichten

Gut beleuchteter Arbeitsbereich unter allen Bedingungen.

Vignal werklampen

5 jaar garantie is standaard

Vignal koplampen

Opvallen vanuit alle hoeken in alle kleuren

Vignal interieurverlichting

Gut beleuchteter Arbeitsbereich unter allen Bedingungen.

Vignal reflectiemateriaal

Betrouwbare onverwoestbare zwaailampen 

Vignal bekabeling

Sluit compleet aan op jouw wensen

Uitgelichte modellen

LC12 - LED achterlicht

Verkrijgbaar in negen lengtematen en hebben een slanke, vlakke vormgeving, een duurzaam aluminium chassis en een voet en lens van polycarbonaat.

Aangepaste configuraties zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

Vignal group werklamp carbonlux

Vignal carbonlux

ECCO’s UltraFlex is een veelzijdige directionele waarschuwingslamp die met zelfklevende tape met zeer hoge hechting op vlakke of gebogen oppervlakken tot 120° kan worden gemonteerd.

ABL LED werklampen no glare

De unieke serie LED werklampen van ABL (onderdeel van Vignal Group) biedt optische modules die het verblindingseffect van de lamp opheffen zonder de lichtdekking van het product aan te passen.

Het lichtbeeld is door middel van een speciaal systeem zo ontwikkeld dat het licht alleen schijnt waar jij dat nodig hebt. Dit verhoogt de veiligheid en comfort van andere bestuurders en werknemers.

Nieuw in assortiment van TRALERT®: Headlights / koplampen

De CHL 2 LED koplampen van Vignal beschikken over een extra brede hoek en hebben uitstekende lichtprestaties. Door middel van het plug and play systeem is de verlichting makkelijk aan te sluiten.

Meer informatie over HORPOL verlichting?

TRALERT® en Vignal Group wat betekent dit voor jouw als klant?

Voor jou als TRALERT® klant biedt de sterke relatie met Vignal Group vele voordelen. De service en kennis die je gewend bent kunnen we nu combineren met het uitgebreide verlichting- en signaleringsprogramma van Vignal Group. Tevens kunnen we jou voor speciale configuratievragen nog betere oplossingen bieden. Mocht je reeds gebruikmaken van Vignal Group verlichting of geïnteresseerd zijn in de vernieuwde mogelijkheden, neem dan contact op met ons.

Fragen oder Kommentare?

Haben Sie noch Fragen, bevor Sie sich anmelden? Wenden Sie sich bitte an unsere technischen Experten oder an unsere Vertriebsabteilung. Rufen Sie +31 (0)316 - 372 346 an oder senden Sie eine E-Mail an info@tralert.nl. +31 (0)316 – 372 346 oder mail info@tralert.nl.