Scania V8 R590

Een complete LED verlichtingsoplossing voor deze nieuwe truck.

Vraagstuk

BonoTech Bedrijfswagens B.V. is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, verkoop, installatie en service van bedrijfswagens, trucks, trailers en overige werkvoertuigen, allemaal in eigen beheer. Hierdoor is het bedrijf een plek waar de klant zijn wensen neerlegt en alle activiteiten onder één dak uitgevoerd worden. Dit moest ook gebeuren bij de nieuwe Scania V8 R590 van de klant. Het was de bedoeling om een ‘kale’ truck op te bouwen en te voorzien van vele extra’s, waaronder een gehele LED verlichtingsoplossing. Hier kwam TRALERT® in beeld. Als partner en leverancier voor de LED voertuigverlichting kregen wij de vraag:

“Voor deze Scania V8 R590 truck zijn we op zoek naar een mooie en complete LED verlichtingsoplossing. Het is van belang dat de verlichting van hoge kwaliteit is en dat de verlichting ook de looks van de truck naar een hoger niveau tilt. Daarnaast moet er snel geschakeld worden, dus is het van belang dat de LED selectie uit voorraad leverbaar is. Welke oplossing hebben jullie hiervoor?”

Doelstelling

Gezamenlijk een kwalitatief hoogwaardige en optisch aantrekkelijke LED verlichtingsoplossing selecteren en monteren voor de Scania V8 R590. De geselecteerde LED verlichting moet ervoor zorgen dat de klant met zijn truck onder alle omstandigheden goed kan zien en goed gezien kan worden. Daarnaast moet de LED selectie snel en uit voorraad geleverd worden, zodat de strak geplande opbouw van de truck geen vertraging oploopt.

Resultaat

Door snel te schakelen, kon er tijdig een mooie, kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsoplossing geselecteerd en geleverd worden. Hierbij is rekening gehouden met de wensen van de klant. De verlichtingssetup bestaat uit:

  • Opvallende LED verstralers uit de Graveler Series, gemonteerd op de dakbeugel: deze LED verstralers zijn voorzien van fraaie duo-colour dagrijverlichting, maar hebben ook een lichtopbrengst van 12.000 lumen per verstraler wanneer groot licht ingeschakeld wordt. Hierdoor kan de chauffeur zonder problemen de donkerste wegen verlichten.
  • R65 LED Slimline flitsers, ingebouwd in de grill: de kleur van de LED flitsers is mooi afgestemd op de rest van de verlichting. Dankzij de vele flitspatronen valt de Scania V8 goed op en kunnen omstanders tijdig gewaarschuwd worden indien nodig.
  • Krachtige LED werklampen uit de Optimus Series, gemonteerd bovenaan de achterkant van de cabine: deze Heavy Duty LED werklamp serie is de beste en krachtigste serie uit het TRALERT® assortiment. Trilbestendig, IP69K waterdicht en een enorme lichtopbrengst van maar liefst 4100 lumen per werklamp. Zo is er altijd voldoende licht bij het achteruit rijden.
  • Compacte LED achteruitrijlampen uit de Edge Series: deze unieke hoekmontage LED werklampen zijn aan de achterzijde gemonteerd. Door de hoekmontage is voor omstanders vanuit alle hoeken goed zichtbaar dat de vrachtwagen achteruit gaat rijden. Dankzij de lichtopbrengst van maar liefst 2800 lumen per werklamp wordt er daarnaast goed zicht naar achteren gecreëerd voor de chauffeur.

Verder zijn er nog LED achteruitrijlichten uit de 140-serie e Luci grandangolari a LED gemonteerd. De gehele verlichtingsoplossing is op elkaar afgestemd qua lichtkleur. Uiteraard is de verlichting ook voorzien van alle benodigde certificeringen en keurmerken. Zo kan de klant met deze complete LED verlichtingsoplossing rondom zorgeloos en prachtig verlicht de weg op met zijn nieuwe Scania V8 R590!

Het bedrijf

“Onderhoud, reparatie, revisie, diagnose, APK & installatie”

Branche

Camion e rimorchi

Toegepaste verlichting

Soortgelijk project starten?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

LED voertuigverlichting van TRALERT

Toepassingen op voertuigen

Scania V8 R590 Tralert LED verlichting 1
Scania V8 R590 Tralert LED verlichting 2
Scania V8 R590 Tralert LED verlichting 3
Scania V8 R590 Tralert LED verlichting 4

BETTER LIGHT, WORK SAFER

TRALERT® fa parte di Traditech B.V. Sin dalla sua fondazione nel 2005, TRALERT® si è concentrata sulla fornitura di illuminazione per veicoli che utilizzano esclusivamente la tecnologia LED. Nel corso degli anni abbiamo ampliato la nostra gamma di prodotti e creato una rete di rivenditori in tutta Europa. In qualità di importatore europeo di illuminazione LED per veicoli, TRALERT® si distingue per una gamma molto completa di luci per veicoli di alta qualità, un servizio eccellente e un'assistenza tecnica competente.

Grazie alla nostra specializzazione e alla nostra attenzione, siamo diventati rapidamente uno dei maggiori fornitori del nostro settore. Oltre a rappresentare diversi produttori rinomati per il mercato europeo, TRALERT® produce internamente diversi prodotti per l'illuminazione.

TRALERT®

Bekijk andere cases

Opdrachten die net om dat beetje extra vragen. We denken graag mee bij ieder verlichtingsvraagstuk. 
Bekijk hier wat we al eerder gedaan hebben.

Conoscenze di base sull'illuminazione a LED

Se volete saperne di più sull'illuminazione a LED, la base di conoscenze è un buon punto di partenza. Sia in termini di tendenze che di normative, qui c'è molto da trovare.