Ecco esg en tralert

Het complete assortiment ECCO ESG

Jetzt verfügbar

Ecco in het kort

 • Merk leverancier

  Je kunt Ecco verlichting terugvinden voor bekende merken als John Deere, New Holland, JCB en CAT.

 • Top of the line signalering

  Sinds 1972 focust Ecco zich op het verbeteren van de veiligheid van voertuigen. Ze doen dit met excellente signalering en gemiddeld 5 jaar garantie.

 • Customize jouw zwaaibalk

  De verschillende LED zwaaibalken van Ecco zijn via TRALERT® custom te maken naar jouw wensen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

 • Expert in Blauw

  Omdat Ecco verlichting dusdanig als betrouwbaar wordt beschouwd, zijn ze hofleverancier van signalering op veiligheidsdiensten. Ecco blauwe zwaailampen worden ook in Nederland veel gebruikt.

Ecco ESG verlichting

Ecco minibalken

Gut beleuchteter Arbeitsbereich unter allen Bedingungen.

Ecco zwaaibalken

5 jaar garantie is standaard

Ecco flitsers

Opvallen vanuit alle hoeken in alle kleuren

Ecco werklampen

Gut beleuchteter Arbeitsbereich unter allen Bedingungen.

Ecco zwaailampen

Betrouwbare onverwoestbare zwaailampen 

Custom Ecco zwaaibalk

Sluit compleet aan op jouw wensen

Uitgelichte modellen

12 serie configurabele zwaaibalk

Verkrijgbaar in negen lengtematen en hebben een slanke, vlakke vormgeving, een duurzaam aluminium chassis en een voet en lens van polycarbonaat.

Aangepaste configuraties zijn op aanvraag verkrijgbaar. 

Ultra flex Flitser

ECCO’s UltraFlex is een veelzijdige directionele waarschuwingslamp die met zelfklevende tape met zeer hoge hechting op vlakke of gebogen oppervlakken tot 120° kan worden gemonteerd.

ecco-led-r10-traffic-advisor-amber-1232mm-12-24v-3

Traffic advisors

ECCO Traffic advisors geven duidelijk aan wat de veiligste weg is. Met hun krachtige verlichting en gemakkelijke bediening stellen de Safety Directors van ECCO professionals in staat om duidelijke aanwijzingen te geven.

Voorlichting ecco ESG verlichting aanvragen

TRALERT® en Ecco® wat betekent dit voor jouw als klant?

Voor jou als TRALERT® klant biedt de sterke relatie met ECCO ESG veel voordeel. De service en kennis die je gewend bent kunnen we nu combineren met het uitgebreide verlichting- en signaleringsprogramma van ECCO ESG. Tevens kunnen we jou voor speciale configuratievragen nog betere oplossingen bieden. Mocht je reeds gebruikmaken van ECCO verlichting of geïnteresseerd zijn in de vernieuwde mogelijkheden, neem dan contact op met ons.

Fragen oder Kommentare?

Haben Sie noch Fragen, bevor Sie sich anmelden? Wenden Sie sich bitte an unsere technischen Experten oder an unsere Vertriebsabteilung. Rufen Sie +31 (0)316 - 372 346 an oder senden Sie eine E-Mail an info@tralert.nl. +31 (0)316 – 372 346 oder mail info@tralert.nl.