Jouw account staat gereed!

Maak gebruik van het dealerportaal!

Direct 1500+ artikelen tot je beschikking met bijbehorende B2B prijzen. De nieuwe online omgeving is voorzien van een ijzersterke zoekfunctie, waardoor je gemakkelijk door de webshop kunt navigeren. Verder is het vanaf nu mogelijk om LED verlichting met elkaar te vergelijken.

Jouw account staat al gereed. Om in te loggen hoef je enkel een wachtwoord aan te vragen. Dit kan door de gegevens aan de rechterzijde in te vullen. Nadat je het formulier heeft ingevuld, ontvang je een e-mail met daarin de vraag om een wachtwoord aan te maken. Wanneer je een wachtwoord hebt aangemaakt, is jouw account volledig geactiveerd en heb je toegang tot alle voordelen.

Het debiteurennummer is te vinden op de TRALERT® facturen en/of orderbevestigingen. Indien onbekend kunt u dit veld leeg laten.

Account aanmaken in drie gemakkelijke stappen

1.

Vraag een wachtwoord aan

Voor onze bestaande relaties zijn wij zo vriendelijk geweest om al een account aan te maken. Je hoeft alleen nog het wachtwoord aan te maken. Vraag vandaag nog een wachtwoord aan en zet jouw account in werking.

2.

Ontvang een link in je mailbox

Nadat je een wachtwoord hebt aangevraagd ontvang je een wachtwoord in je mailbox. Heb je na het aanvragen van jouw wachtwoord niks ontvangen? Bekijk dan ook even jouw spambox. Het is mogelijk dat de link daar is beland.

3.

Log in en geniet van alle voordelen

Een wachtwoord aangemaakt? Goed nieuws! Dit betekent dat je toegang hebt gekregen tot de gehele website. Vanaf dit moment kun je genieten van alle voordelen.

Alle functionaliteiten op een rij

Het TRALERT® dealerportaal biedt vele voordelen.

+1500 PRODUCTEN VAN HOGE KWALITEIT

Direct toegang tot het gehele assortiment

Op de webshop heb je direct toegang tot ons assortiment met 1500+ hoge kwaliteit LED producten. Naast de producten hebben wij ook de catalogi toegevoegd, zodat je alle productspecificaties gemakkelijk terug kunt vinden. Voor, of na je bestelling!

Direct toegang tot het dealerportaal
Persoonlijk dealer dashboard

GEKOPPELD AAN JOU DEBITEURENNUMMER.

Gepersonaliseerd dashboard

Eerdere bestellingen inzien of opnieuw bestellen? Geen probleem met het gepersonaliseerde dashboard van TRALERT®. Nadat je een account hebt aangemaakt krijg je toegang tot een eigen klantprofiel waarin je gemakkelijk jouw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

VERBERG NETTO/BRUTO PRIJZEN KNOP

Vol met handige functionaliteiten

De nieuwe webshop is volledig ingericht op de wensen van onze relaties. Zo hebben we op verzoek een verberg netto/bruto prijzen knop toegevoegd. Ontbreekt er momenteel nog een functie die je graag toegepast zou willen zien? Neem gerust even contact met ons op.

Handige functionaliteiten
Handige vergelijkfunctie

KEUZESTRESS? VERGELIJK VERSCHILLENDE LED VERLICHTING

Handige vergelijkfunctie

Welke LED verlichting past nu het beste bij jouw voertuig? Deze vragen zijn verleden tijd met de nieuwe vergelijkfunctie van TRALERT®. Op de webshop kun je gemakkelijk meerdere producten aan de vergelijkfunctie toevoegen. Vervolgens zie je in één overzicht alle productspecificaties.

NOG SNELLER OP DE PLEK VAN BESTEMMING

Verbeterde zoekfunctie

Door middel van de verbeterde zoekfunctie kun je gemakkelijk zoeken op artikelcode, eigenschap of specificatie. Op de nieuwe webshop van TRALERT® hoef je niet eindeloos te speuren, maar kom je direct op de plaats van bestemming.

Activeer het TRALERT® dealerportaal op uw telefoon!

Het gehele assortiment aan hoge kwaliteit LED verlichting binnen handbereik.

Met trots willen wij u laten weten dat ons nieuwe Dealerportaal in de lucht is. Uw account is gereed en u hoeft enkel uw wachtwoord in te stellen. Nadat u een wachtwoord heeft ingesteld, kunt u direct gebruik maken van alle voordelen!

Direct 1500+ artikelen tot uw beschikking met bijbehorende b2b prijzen. Een account aanvragen kan nu eenvoudig! Klik op de onderstaande knop en krijg toegang tot alle voordelen.

Uitleg dealerportaal

1.

Open de browser op uw mobiel

Uitleg dealerportaal

2.

Druk op ‘meer opties’ binnen uw browser

Uitleg dealerportaal

3.

Voeg deze bladwijzer toe aan ‘homescreen’

Uitleg dealerportaal

4.

Voila! het dealerportaal direct op uw homescreen

Uitleg dealerportaal