Stage: Communicatie en multimedia design

Stellenbeschreibung

Wil jij een gehele creatieve ik kwijt kunnen in de bouw van een nieuwe online omgeving en marketing uitingen? Samen met onze branding manager Lennard ga je aan de slag om onze communicatie en designs naar een hoger niveau te tillen. 

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons kan helpen bij de creatie en uitvoering van onze branding strategie. Dit is organisatie breed waaronder offline en online. 

Als onderdeel van het online marketing team ben je veelvuldig bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en zul je samen met je collega’s de nieuwe online omgeving gaan bouwen. Daarnaast ben je op de hoogte van de laatste online design tools en ontwikkelingen.

Tijdens je stage zal je veelvuldig aan de slag gaan met werkzaamheden op het gebied van photoshop, video-editing, youtube, Social media en e-mail marketing. Maar ook het design van verpakkingen en offline materiaal.

Je werkt gestructureerd, bent creatief en zelfstandig. Met jouw enthousiaste en proactieve houding kom je met nieuwe content ideeën voor blogs, foto’s en video’s en verbeter je de communicatie. Daarnaast haal je energie uit alles wat het merk TRALERT® beter herkenbaar maakt.

Zu Ihren täglichen Aufgaben gehören:

 • Design van product verpakkingen & smart packaging;
 • Ondersteunen van de branding manager;
 • Erstellung von Inhalten für die sozialen Medienkanäle LinkedIn, Facebook und Instagram;
 • Photoshoppen voor klanten;
 • Verwaltung und Pflege unseres E-Commerce-Shops;
 • Beobachtung von Daten, um daraus intelligente Schlussfolgerungen zu ziehen.

Tijdens je meewerkstage ben je onderdeel van het Marketing & Communicatie team en word je aangestuurd door een van onze (online) marketeers. Het zal ook voorkomen dat je wordt betrokken bij het verder internationaliseren van het merk TRALERT®, daarom is het ook fijn als je de Engelse taal beheerst en enige kennis hebt van WordPress.

Was bekommen Sie von uns?

 • Ein lehrreiches und anspruchsvolles Praktikum
 • Eine angemessene Praktikumsvergütung;
 • Ein schöner Arbeitsplatz;
 • Gemütliches Team;

Werden Sie Teil des TRALERT®-Teams?

Schicken Sie dann eine motivierende E-Mail mit Ihrem Lebenslauf an: lars.nuwenhof@tralert.nl

Wat zeggen oud stagiaires?

Stagelopen commerciele economie (6)

Bij TRALERT® heb ik veel geleerd omtrent online marketing en e-commerce. Momenteel werk ik nog steeds bij TRALERT® en help ik mee met de voorbereidingen van dealerportaal v2 op internationaal niveau. 

Sjoerd

SEO/SEA

Ik heb een erg leuke leerzame tijd gehad bij TRALERT® als online marketing stagiair. Het feit dat ik zelf analyses mocht maken waar uiteindelijk strategische keuzes uit zijn gemaakt vind ik erg gaaf. 

Tim

SEO / Conversie optimalisatie

Stagelopen commerciele economie (4)

TRALERT® vond ik een fijn bedrijf om stage te lopen. Ik kreeg veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen op salesgebied. Ik heb de customer journey in kaart gebracht en mogen verbeteren/optimaliseren.

Wessel

Sales / CRM implementatie

Stagelopen commerciele economie (3)

Bij TRALERT® ben ik ingestroomd als stagiair branding / design waar ik een nieuwe huisstijl en brand-book heb ontwikkeld a.d.h.v. mijn onderzoek. Inmiddels ben ik voor het gehele bedrijf verantwoordelijk voor de branding.

Lennard

Branding / design

Stagelopen commerciele economie (2)

Voor mijn afstuderen heb ik samen met Lars de website en het dealerportaal gebouwd. In deze tijd heb ik super veel geleerd en genoten van het samenwerken in een jong gemotiveerd team. Momenteel ben ik nog één dag te vinden bij TRALERT®. 

Daan

Bouw website / dealerportaal

ÜBER DAS UNTERNEHMEN

TRALERT® konzentriert sich auf die Bereitstellung optimaler LED-Beleuchtungslösungen für Fahrzeuge. Als europäischer Importeur/Produzent ist TRALERT® führend mit einem sehr kompletten Angebot an Fahrzeugbeleuchtung von hoher (OEM-) Qualität, exzellentem Service und kompetenter technischer Unterstützung.

STANDORT

Didam, Niederlande

FUNKTION

Stage Communicatie en multimedia design. 

FUNKTIONSANFORDERUNGEN:

 • HBO;
 • Kaufmännischer/kommunikativer Hintergrund;
 • Beherrschung der niederländischen und englischen Sprache;
 • Photoshop/Canva-Erfahrung ist von Vorteil;
 • Kennis van SEO/SEA is een pré;
 • Kennis van WordPress is een pré.

JOB-TYP

Stage (32 – 40 uur)