Interior Lights TRALERT®

De opmars van hoogwaardige interieurverlichting in voertuigen is niet te stoppen. Daarom even een focus op onze eigen interieurverlichting: TRALERT® Interior light Series. Het gaat om opbouwlampen met een aluminium basis in een ronde, rechthoekige, ovale of strip-vorm die IP67 waterdicht gecertificeerd zijn. De lampen hebben een hoge lichtopbrengst van 1500 tot maar liefst 1800 lumen. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor in- en exterieurgebruik, dus ook in vochtige condens-ruimtes. De lampen zijn EMC-ontstoord met een ECE-R10 certificering waardoor ze geen storingen op andere apparatuur, zoals de radio, veroorzaken. De lichtkleur van 4500 K (Kelvin) zorgt voor een prettige en heldere lichtoutput.

Extra noemenswaardig zijn de touch-schakelaar met dimfunctie en de bewegingssensor. Op het moment dat de sensor beweging registreert, schakelt deze de lamp in op 100% lichtsterkte en blijft vervolgens 30 seconden aan na de laatste registratie.

De touch-schakelaar wordt geactiveerd op het moment dat je de vinger op het touch-knopje plaatst. Deze licht dan blauw op in de uitgeschakelde toestand. De touch-schakelaar met dimfunctie (113/213/218-uitvoering) werkt als volgt:

  • 1x drukken: aan op 100% lichtsterkte
  • 2x drukken: naar 66% lichtsterkte
  • 3x drukken: naar 33% lichtsterkte
  • 4x drukken: uit

De touch-schakelaar zonder dimfunctie fungeert enkel als aan- en uitschakelaar.

Bekijk hier de gehele serie TRALERT® interior lights.

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends op het gebied van LED voertuigverlichting?

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.

Truck en trailerverlichting

TRALERT®, specialist in LED voertuigverlichting

Door onze specialisatie en focus zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in ons vakgebied. Naast het vertegenwoordigen van diverse gerenommeerde fabrikanten voor de Europese markt produceert TRALERT® inmiddels diverse verlichtingsproducten in eigen beheer.

Vraagstuk over verlichting?

We helpen je graag bij het samenstellen van de verlichtingset op jouw voertuig.