september 2, 2020 TRALERT®

Interior Lights TRALERT®

De opmars van hoogwaardige interieurverlichting in voertuigen is niet te stoppen. Daarom even een focus op onze eigen interieurverlichting: TRALERT® Interior light Series. Het gaat om opbouwlampen met een aluminium basis in een ronde, rechthoekige, ovale of strip-vorm die IP67 waterdicht gecertificeerd zijn. De lampen hebben een hoge lichtopbrengst van 1500 tot maar liefst 1800 lumen. Daarom zijn ze uitermate geschikt voor in- en exterieurgebruik, dus ook in vochtige condens-ruimtes. De lampen zijn EMC-ontstoord met een ECE-R10 certificering waardoor ze geen storingen op andere apparatuur, zoals de radio, veroorzaken. De lichtkleur van 4500 K (Kelvin) zorgt voor een prettige en heldere lichtoutput.

Extra noemenswaardig zijn de touch-schakelaar met dimfunctie en de bewegingssensor. Op het moment dat de sensor beweging registreert, schakelt deze de lamp in op 100% lichtsterkte en blijft vervolgens 30 seconden aan na de laatste registratie.

De touch-schakelaar wordt geactiveerd op het moment dat je de vinger op het touch-knopje plaatst. Deze licht dan blauw op in de uitgeschakelde toestand. De touch-schakelaar met dimfunctie (113/213/218-uitvoering) werkt als volgt:

  • 1x drukken: aan op 100% lichtsterkte
  • 2x drukken: naar 66% lichtsterkte
  • 3x drukken: naar 33% lichtsterkte
  • 4x drukken: uit

De touch-schakelaar zonder dimfunctie fungeert enkel als aan- en uitschakelaar.

Bekijk hier de gehele serie TRALERT® interior lights.